Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Καμία επίσημη αντίδραση για αποκλεισμούς υποψηφίων σε Αλμωπία και Έδεσσα από την Νέα Δημοκρατία

 ΣΙΓΗ  ΙΘΥΟΣ ΑΠΟ 
ΤΙΣ   ΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ


ΓΝΩΡΙΖΑΝ
 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ;






Καμία επίσημη αντίδραση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημα τουλάχιστον από τις κομματικές οργανώσεις της Αλμωπίας και της Έδεσσας επειδή στο ψηφοδέλτιο  των βουλευτικών  εκλογών δεν συμπεριλαμβάνονται υποψήφιοι  από τις περιοχές αυτές.

Πέρα από κάποιες αόριστες δηλώσεις μέσω τρίτων περί δήθεν αγανάκτησης κλπ , επισήμως δεν υπάρχει τίποτα. Έτσι εμμέσως επιβεβαιώνεται μια περίεργη φιλολογία που φέρει τις δύο κομματικές οργανώσεις να έχουν κάποια γνώση για τον σχεδιασμό της Αθήνας αναφορικά με το ψηφοδέλτιο.
Από την άλλη πλευρά το αλλαλούμ με το ψηφοδέλτιο στην Πέλλα συνεχίζεται. Το πρωί κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ότι φεύγει η Ποζίδου από την Σκύδρα και εφέρετο να δέχεται πρόταση η πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Έδεσσας κ Γαϊσίδου.
Και αυτό όμως έμεινε μετέωρο με την Νέα Δημοκρατία να επιχερει ΄να ξεπεράσει ανώδυνα την «φαινομενική» γκάφα της  με το ψηφοδέλτιο στην Πέλλα , που δείχνει να ήταν πολύ καλά προμελετημένο  και σε γνώση αρκετών κομματικών της στελεχών . Από τις όποιες αντιδράσεις προκύψουν ή δεν προκύψουν ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

3 σχόλια:

  1. Αντιδραση απο ποιον; Απο τα ζωαδια;
    Ολα τα γιδια στη σειρα με το κεφαλι κατω και ψηφιζουμε τους Κουλανθρωπους.
    Και δε θελω γκρινιες.
    Τουμπεκι και ψηφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ψηφιστε τους λυσσαλεους, ο ταπαζιδης ειναι ηπιος και δεν ταιριαζει σε τιποτα με ινδαλμα των ακροδεξιων τον ανδωνι και επισης ειναι μειον στις λυκοφιλιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην τοπικη της Αλμωπίας ποιος να αντιδρασει;Ο Πρόεδρος που ειναι μονο για φωτο με τον Κουλη;Απο ανίκανους τι να περιμενεις;Υπάρχουν τοσοι νεοι απόφοιτοι απο σπουδαία πανεπιστημια με τεράστια μορφωση και ένας αγράμματος της τοπικης Ν.Δ τους βαζει στο περιθώριο.
    Παπαδόπουλος Γεώργιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)