Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Η πολυτέλεια θα φάει την Τζάκρη;



Συνεχίζει την επίδειξη πολυτέλειας και χλιδής προκαλώντας τους πάντες


Η Μεγαλομανία και η αλόγιστη επίδειξη χλιδής της Θεοδώρας Τζάκρη , έχουν προκαλέσει δικαιολογημένα τους απλούς ψηφοφόρους του νομού και όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ , αλλά και τους λεγόμενους αναποφάσιστους . Η  υποψήφια βουλευτής σε μια πρωτοφανή  για τα δεδομένα του νομού  τάση επίδειξης  και ενώ οι απλοί πολίτες προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα, αυτή επιδίδεται σε μεγαλόσχημες συνάξεις  που ούτε οι νεόπλουτοι δεν κάνουν . Στις συνάξεις  για να παρουσιάσει δήθεν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ , αλλά στην ουσία να εκλιπαρήσει για την  δική της επανεκλογή , δεν φείδεται πλουσιότατων μπουφέ με ακριβά ευγενή ποτά. Το έντυπο προεκλογικό της υλικό  πολυτελέστατο  και εκτυπωμένο σύμφωνα με πληροφορίες εκτός νομού , για να μην αφήσει   δραχμή στον τόπο.  Η διακίνηση του υλικού μέσω ταχυδρομείου σε μεγάλους φακέλους σε χιλιάδες κομμάτια έναντι 1,5 ευρώ το καθένα. 
Ακόμα και για ένα εργαζόμενο κορίτσι , όπως την αποκαλούν μερικοί συνεργάτες της μάλλον το κόστος δεν συμβαδίζει και τόσο  με   με όσα δηλώνει. 
Παλιός συνεργάτης της που την γνωρίζει καλά  υποστηρίζει ότι η 50 χρονη  πλέον Θ. Τζάκρη  για το μόνο που νοιάζεται είναι  να συνεχίσει να εκλέγεται  ι η ίδια  και περνά καλά , χωρίς να την ενδιαφέρει τίποτε άλλο. Ακόμα  και για την ¨ράτσα» της που χρησιμοποιεί ως εφαλτήριο κάθε εκλογές ,  την χαρακτηρίζει  με τις χειρότερες εκφράσεις.



8 σχόλια:

  1. τριχες φιλε μου, ασχολεισαι με τριχες. τα εξοδα που κανει για συνάξεις προβλεπονται απο την ιδιοτητα που εχει και καλως τις κανει, αντι να τα μαζευει στο μαξιλαρι τα δινει σε μαγαζιά, οπου παιρνουν μεροκαματο καποιοι εργαζομενοι. Το προεκλογικο υλικο επισης προβλεπεται απο την ιδιοτητα της και πληρωνεται απο εκεί (απο την Βουλή). Το ιδιο κανουν και οι αλλοι εκλεγμενοι. Εκεινοι που την "τρωνε" ειναι οσοι ασχολουνται για πρωτη φορά, ιδιατερα δε, όσες συμμετεχουν ως γλάστες, εκει να δεις πίκρα. Το ασχημο ειναι οτι δινει οπου θελει και δεν δινει και σε εμας, γιαυτό την κράζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι. Η τζακρη ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της και πως να προσελκύσει τον κόσμο.

      Διαγραφή
    2. Μάλλον ξεχνάς ότι με την διάλυση της Βουλής, παύει να είναι Βουλευτής και άρα όλα τα έξοδα πληρώνονται από τη ίδια ή από χορηγούς. Πάντως, θα συμφωνήσω με τον κ. Σαμπάνη ότι η προεκλογική της καμπάνια είναι χλιδάτη και προκαλεί τον απλό πολίτη.

      Διαγραφή
  2. Βαζελίνη καταπραινη τ; Πάντα σηφακοσαμαντη.και αν μπορείς ανέβασε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η κυρια που αποθεωνει το ρουσφετι και την συνδιαλλαγη με όλα τα κομματα πρεπει να τελειώνει
    αιντε για κανα μεροκαματο
    τερμα πια με τις λουι βιτο και τα πραντα κουστουμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΠΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ.ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΙΣΩΣ

      Διαγραφή
  4. Τι είναι αυτά που γράφεις κύριε, πόση χολή έχεις βγάλει. Όλο αυτό το μίσος απέναντι στο πρόσωπο της κ. Τζακρη δικό σου είναι η μοιράζεται; Ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι δεν την πιάνετε την κ. Τζακρη. Έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα ναι και δεν κρύφτηκε ποτέ, και πάντα θα εκλεγεται γιατί εμαθε πολύ καλα το παιχνίδι της πολιτικής. Την 50 Χρόνη κυρία όπως την αποκάλεσες με χαρά ούτε 25 άρες δεν την φτάνουν άσε τώρα!
    Κοψε τη λογοκρισία και βάζε σχολιασμούς κύριε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παιχνίδι όντως το ξέρει πολύ καλά....
      Έχει καταντήσει να είναι η Τζούλια τού ελληνικού κοινοβουλίου...
      Μετά τις εκλογές ας πάει στο Σειρηνακη, εκεί θα βρει σίγουρα δουλειά .....

      Διαγραφή

(3)