Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Τρέμει την οργή του κόσμου της Πέλλας η Νέα Δημοκρατία .


Τρέχουν και δεν φτάνουν στην ΝΈΑ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΆ , καθώς φοβούνται ότι  θα πάθουν πλάκα στην Έδεσσα και την Αλμωπία , που τις άφησαν χωρίς υποψήφιο.
Στις τελευταίες απέλπιδες και σπασμωδικές κινήσεις συμπεριλαμβάνονται  δράσεις την τελευταίας στιγμής
 Ακόμα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη επιστρατεύουν να μιλήσει στα Γιαννιτσά  την Παρασκευή.
Στην Αριδαία γίνεται η παρουσίαση των 6 υποψηφίων , 5 από Γιαννιτσά και 1 από Σκύδρα , σε μια προσπάθεια να χρυσώσουν το χάπι , αλλά πολλοί κάνουν λόγο για μπούμεραγκ΄
Στην Έδεσσα επιστρατεύονται  ( οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αφόρητες πιέσεις) η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή( ΝΟΔΕ), μαζί με τοπικά στελέχη,  για να μοιράσουν   προεκλογικό υλικό στον κόσμο, ενώ αναμένεται να επισκεφθούν   και φορείς της πόλης.
Τα μηνύματα που παίρνουν οι Νεοδημοκράτες δεν είναι και τα καλύτερα , κΑθώς οι απλοί  ΚΑΙ ΜΗ ΦΑΝΑΤΙΚΟΊ Νεοδημοκράτες αναζητούν νέες
στέγες κυρίως στον Κ. Βελόπουλο αλλά , όσο και αν φαίνεται περίεργο στον ...ΣΥΡΙΖΑ

Στελέχη πάντως του κόμματος εμφανίζονται αισιόδοξα καθώς στην Αλμωπία ο κόσμος θεωρείται υπέρ του δέοντος ανεκτικός και φιλότιμος. Στην Έδεσσα θεωρούν  ότι αυτοί που κατέχουν διάφορα πόστα , θα σύρουν από την μύτη τους υπόλοιπους. 

8 σχόλια:

  1. Ρε δεν εχουν αρχιδια,ευνουχισμενα ειναι τα κομματοσκυλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέτρο την πλάκα θα την πάθεις εσύ και όμοιοι φιλοσκοπιανοι φίλοι σου όταν ο ΣΎΡΙΖΑ θα πάθει μεγάλη ήττα και δεν θα εκλέξει ούτε ένα βουλευτή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το σκεφθούν οι βουλευτές αυτό. Εγώ δεν έχω κανένα οφίτσιο ή έμμισθη θέση . Είμαι ο τελευταίος που θα πάθει πλάκα. Κοίτα μην ξυπνήσει έστω και τελευταία στιγμή ο λαός και ψάχνονται στην Νέα Δημοκρατία, Δεν σχολιάζεις καθόλου το γεγονός ότι δεν έβαλαν υποψήφιο από Αλμωπία και Έδεσσα.Όσο για την άλλη καραμέλα , προτιμώ να είμαι φίλος με όλους τους λαούς , παρά να τους διχάζω λόγω μικροσυμφερόντων ή ηλιθιότητας.
      Π.Σ.

      Διαγραφή
    2. Η απάντηση σου τα λέει όλα... Πες το στην πλατεία της Αριδαίας αυτό.... Ζασοοοο????

      Διαγραφή
  3. Όλα βαίνουν καλώς Πέτρο . Θα γίνουν όλα όπως τα λένε οι γραφές και

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαμανδη, φιλότιμη η προσπάθειά σου αλλά δεν......Μονο με την ΝΔ θα φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι με τον Βελοπουλο. Αυτό είναι το πρωτιστο για μας και όχι οι βουλευτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φτάνει Πέτρο, φτάνει! Από τη δυσαρέσκεια μέχρι να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ είναι μακρύς δρόμος...ε φτάνει, έλεος! Για την αντιπαράθεση με τον 3:23 δεν σχολιάζω. Πάντως πέρα από το πνίξιμο της μεσαίας τάξης, που εκεί ανήκουμε οι περισσότεροι ψηφοφόροι της ΝΔ, η ουσία της αντιπαράθεσης που προανέφερα μας στέλνει απέναντι από τον ΣΥΡΙΖΑ ούτως ή άλλως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν βαρεθηκες ρε Πετρο. Μην καταντας τοσο γραφικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)