Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Ολοκληρώθηκαν τα Ακρίτεια

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο στο ανοικτό θέατρο ΔΑΣΑΚΙ στην Αριδαία τα Ακρίτεια , που διοργανώνει ο Π.Λ.Ο.   ΑΚΡΙΤΕΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.  

Η συμμετοχή του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη , όπως επισήμανε στον σύντομο χαιρετισμό του  ο νεοεκλεγείς δήμαρχος  Αλμωπίας   Χρήστος Μπάτσης
Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο στο ανοικτό θέατρο ΔΑΣΑΚΙ στην Αριδαία τα Ακρίτεια , που διοργανώνει ο Π.Λ.Ο.   ΑΚΡΙΤΕΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.  
Η συμμετοχή του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη , όπως επισήμανε στον σύντομο χαιρετισμό του  ο νεοεκλεγείς δήμαρχος  Αλμωπίας   Χρήστος Μπάτσης ,

 
  ο οποίος δήλωσε χορευτής του συλλόγου σε παλαιότερες εποχές. Χαρακτήρισε δικαιολογημένα τους ΑΚΡΙΤΕΣ ως τον ιστορικότερο και σημαντικότερο σύλλογο που σε δύσκολες εποχές κατάφερε να διασώσει , να διαδώσει και να διαφυλάξει τις παραδόσεις του τόπου.    Και τους ευχήθηκε συνεχείς επιτυχίες.  Τα χοευτικά που εμφανίστηκαν απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών ‘ Αναμνηστικά απένειμαν ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Βέσκος  ( η παρουσιάστρια  βιάστηκε να του απονείμει τίτλο και τον αποκάλεσε  Αντιδήμαρχο)


 

 και ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Ρώσσης . Παραβρέθηκαν ακόμα ο ι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι Δ. Γιάντσης, Πολυξένη Νάνου και Σταύρος Αναστασιάδης. Ο πρώην Δήμαρχος  Αριδαίας  Χρίστος Μπίνος . Ο επι δύο θητείες δήμαρχος Αριδαίας και ένθερμος συμπαραστάτης του Συλλόγου Γούλης Ιωαννίδης προτίμησε την εξέδρα με τους απλούς θεατές ,όπως και επί δύο θητείες πρώην κοινοτάρχης της Ξιφιανής Θανάσης Κατσέλης .


Τα χορευτικά αποζημίωσαν το κοινό με την παρουσία τους. Το χορευτικό ΙΔΑΙΑ   ΓΗ από την Κρήτη έδωσε στον Σύλλογο ημερολόγιο που εκτύπωσε με τους κρητικούς Μακεδονομάχους.
Δεν εμφανίστηκαν το χορευτικό των Προμάχων σε ένδειξη πένθους για τον αδικοχαμένο Αντιδήμαρχο Γιώργο Γούδη και το χορευτικό  της Αιγύπτου  λόγω  γραφειοκρατικών προβλημάτων .
Με επιστολή του που διαβάστηκε από τους διοργανωτές , ο Δήμαρχος Αλμωπίαςέκανε γνωστό ότι απέχει τιμώντας την μνήμη του Γ. Γούδη, ευχόμενος ταυτόχρονα καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις .
 Δημήτρης Μπίνος 







 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)