Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Τι λέει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερασιάς για την σκοπιανή σημαία που σήκωσαν στα Κερασιώτικα


 

Την δική της άποψη δίνει η Διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερασιάς για την απρόσμενη εμφάνιση σημαίας της γείτονας χώρα στις εκδηλώσεις  ΚΕΡΑΣΙΩΤΙΚΑ  




Ο πολιτιστικό σύλλογος, τα μέλη του και το ΔΣ θέλει να ανακοινώσει σε όλο τον κόσμο ότι γι αυτό που έγινε δεν ευθύνεται ούτε ο σύλλογος ούτε το ΔΣ. Έγινε μία ανοησία από κάποιους άχρηστους ανθρώπους οι οποίοι ήρθανε στο χώρο μας να αναστατώσουν τον κόσμο και να διαδηλώσουν για τα Σκοπιά και την Μακεδονία με τη σημαία τους.Τραβήξανε το βιντεάκι των 10 δευτερολέπτων και μετά φύγανε για να πάνε στη χώρα τους. Απ όλο αυτό όμως οι άνθρωποι αυτοί έχουν βγάλει αρκετά λεφτά με μία κίνηση που κάνανε οι ίδιοι. Ο σύλλογος μας ΔΕΝ ευθύνεται για τίποτα από όλα αυτά γιατί πρώτον δεν το αντιλήφθηκε κανένας μας δεύτερον όταν το αντιληφθήκαμε οι άνθρωποι είχανε ήδη φύγει και πηγαίναν προς τα αυτοκίνητα τους και τρίτον όλο αυτό που έγινε αποσκοπούσε κάποιο σκοπό για τον οποίο ο σύλλογος δεν μπορεί να φέρει καμία ευθύνη. Τώρα για το ότι ο καθένας μπαίνει και μας δυσφημίζει και ασχολείται με όλα αυτό και έχει πάρει τόσο μεγάλη έκταση σε όλο το νομό όσο και στην περιφέρεια εμείς δεν μπορούμε να Κάνουμε κάτι. Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη σε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και σε όλους όσους μας στήριξαν.
Υ.Γ τα Κερασιώτικα θα γίνονται για τα επόμενα 77 χρόνια Για να κλείσουμε τα 100 χρόνια .Το παραδοσιακό μουσικό χορευτικό φεστιβάλ μας έχει μια μεγάλη ιστορία εδώ και 23 χρόνια την οποία δεν μπορεί να την αφισβητήσει και να την αλλάξει κάνεις!!
Με εκτίμηση το ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου.

12 σχόλια:

  1. Δεν το σώζετε κερασιοτες η ανακοίνωση είναι για τα μάτια του κόσμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8:52 μ.μ. τι να σώσουν? ήρθαν κάποιοι προβοκάτορες; και σήκωσαν μιά σημαία, ε και ? χεστήκαμε που κλάναμε. Οταν (αν) μπούνε στην Ε.Ε. σε κάθε συνάντηση πολιτικών, δημάρχων κλπ θα σηκώνεται αυτή σημαία μεγαλοπρεπώς, όπως βεβαια σηκώθηκε κατα την υπογραφή της συνθηκης των Πρεσπών που η Ελληνική πλευρα κεριδσε την ιδιοκτησια της μακεδονιας για ακομα 100 χρόνια. Η σημαια αυτη εκφράζει την βορεια Μακεδονία και βεβαια το Δ.Σ. του συλλόγου δεν εχει καμία σχέση και καμία συμμετοχή στο συμβάν. αναντουμ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βόρεια της Μακεδονίας είναι το κρατίδιο που αγαπάς και η χώρα μας έχασε στην συμφωνία τών Πρεσπών δεν κέρδισε τίποτα αλλά το να εξηγείς αυτά σε ένα δήθεν αριστερό στην Ελλάδα αλλά δεξιό στα Σκόπια δεν θα βγει πουθενά..άντε τράβα άκου τώρα ένα μπεγκαιτε γρετσι να σου σηκωθεί

      Διαγραφή
    2. Βόρεια στα βαθη της Τουρκίας. γρετσι εισαι κ φαινεσαι βλαμένε ρατσιστή, που σου σηκωνεται μονο οταν σου χαιδευουν τα οπίσθια. Εσύ ρε ουφου ξερεις, εγώ τι αγαπάω και εγω δεν ξέρω, ου να μου χαθείς μόγγολο-ουγκ (νομιζεις οτι μονο εσύ μπορείς να έχεις τέτοια φρασεολογία?)

      Διαγραφή
  3. ο σαμανδης τους εβαλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας εθνικιστής ηλίθιος(σαν τους δικούς μας κρετίνους) έγινε ντίρλα και κέρδισε λίγη δημοσιότητα.
    Τη σημαία που κρατάει την κατάργησε η ίδια του η χώρα.
    Ξιδάκι στους από δω κι από κει εθνικισταράδες. Θα το χωνέψουν σιγά σιγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βρέχει σε φτύνουν φελελεφτ διεθνιστη μου

      Διαγραφή
    2. Απο που προκυπτει αυτο βλαξ;
      Σαν βγαλανε στους δρομους να κανετε τα χορευτικα σας,σας πηρανε την ψηφο και χωσανε μια ΔΕΗ νααααα μετα συγχωρησεως πριν περασουν δυο μηνες.
      Περιμενε και τα μεγαλα..
      Δεν εισαι μπατριωτης.
      Το παιχνιδακι τους εισαι.

      Διαγραφή
  5. Αυτή η συγκεκριμένη σημαία με το σύμβολο του ήλιου της Βεργίνας έχει απαγορευτεί ως κρατικό σύμβολο στη γειτονική Βόρεια Μακεδονία με την συμφωνία των Πρεσπών. Πουθενά δεν υπάρχει απαγόρευση (ούτε στην Ελλάδα αλλά ούτε στη Β. Μακεδονία) για την χρήση της από ιδιώτες. Ας διαβάσουν οι διαμαρτυρόμενοι την συμφωνία των Πρεσπών και ας πάψουν να διαμαρτύρονται για μια πράξη που δεν ειναι παράνομη. Είναι μια πράξη ηλίθια που δεν έχει κανένα νόημα!
    Επιπλέον, ο Ήλιος της Βεργίνας έχει καταχωρηθεί στην διεθνή οργάνωση WIPO ως κρατικό και εμπορικό σύμβολο της Ελλάδας και δεν μπορεί κανείς να το "κλέψει" όσο και να ανεμίζει τέτοιες σημαίες! Πολύ κακό για το τίποτα!
    Τίλος, να θυμίσω ότι ο όρος Σκοπιανός απαγορεύεται από την συμφωνία των Πρεσπών. Αποδεκτός όρος ειναι μόνο το Μακεδόνας της Β. Μακεδονίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ τι εισαι ελληνας η βοριοσκοπιανος σκατα σταουτρα σου εισαι μιασμα

      Διαγραφή
    2. Μακεδόνας της Ελλάδας! Παρ' το όπως θες. Δεν σε αφορά!

      Διαγραφή
  6. Στο μπινος νιουζ γινεται Μακεδονομαχια παλευουν με φαντασματα,μεχρι στιγμης κατεκτηθησαν Μπιτολα,και Στρουμιτσα οι Μακεδονομαχοι κατευθεινονται προς την αλυτρωτη Γευγελη...ειδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)