Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Ψάχνουν «πλειοψηφία» για τα Λουτρά Πόζαρ



Οι άπειρες και μάλλον όχι και τόσο ήρεμες κινήσεις της παράταξης που κέρδισε τις εκλογές την δεύτερη Κυριακή στον Δήμο Αλμωπίας , δείχνουν  την ουσία των  κουτσουρεμένων και επιλεκτικών διαβουλεύσεων τον τελικό στόχο.

Ο Δήμος όχι μόνο δεν θα είναι ακυβέρνητος , αλλά οι σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου δεν φτάνουν να πληρώσουν τις θέσεις που υπάρχουν  και πρέπει να αναζητηθούν από άλλες παρατάξεις . Το ζητούμενο βέβαια για τους υγιώς σκεπτόμενους  είναι μια ευρεία συνεργασία και συνεννόηση , για το καλό του τόπου , που επικαλούνταν όλοι οι υποψήφιοι πριν τις εκλογές. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία  να το δείξουν στην πράξη. Αυτά ως   την ρεαλιστική πλευρά που μοιάζει με ουτοπία , διότι η όποια εξουσία όσο λιγότερο διαιρείται  τόσο πιο ισχυρή δείχνει να είναι.
Δεν θα ήταν υπερβολή λοιπόν να πει κανείς ότι  με το σύστημα αυτό  δίνεται η δυνατότητα  να δέσουν τα σκυλιά με λουκάνικα , χωρίς να κινδυνεύουν τα λουκάνικα.
Το μέγα ζητούμενο λοιπόν που διαπιστώνει κανείς από τις μέχρι τώρα κινήσεις ,είναι ο έλεγχος στην διοίκηση των Λουτρών Πόζαρ. Όλα τα υπόλοιπα είναι  «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» .Ενώ μέσα από διαρροές  ονοματίστηκαν τα διάφορα πόστα, μένει αυτό των Λουτρών , που είναι  και το μόνο αμφίβολο και που απαιτεί σκληρό και συγκεκριμένο αριθμό ψήφων . 
Για την θέση του προέδρου κυκλοφόρησε έντονα  να  ενδιαφέρεται να καταλάβει ο ίδιος ο δήμαρχος κ. Μπάτσης.
Κουκιά που , όπως δείχνουν οι μέχρι τώρα κινήσεις δεν διαθέτει  ακόμα η «πλευρά» του δημάρχου και επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)