Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Δικαιώθηκε η Ηλεκτρονική Εφημερίδα μας



Κινήσεις για την αποκατάσταση των αδικιών σε βάρος της Πέλλας

Έφεραν αποτελέσματα οι επισημάνσεις και τα δημοσιεύματα της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας για την εξαίρεση του νομού από ευνοϊκές ρυθμίσεις  λόγω των θεομηνιών , όπως είχε γίνει για άλλες περιοχές.

Σε σύσκεψη που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αηδονά στο γραφείο του Υφυπουργού Οικονομικών ,διαπιστώθηκε ότι το δίκαιο αίτημα για την παράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών των πολιτών της Πέλλας προς τις Δ.Ο.Υ, λόγω της θεομηνίας που έπληξε την περιοχή στις 10-7-2019 δεν μπορούσε να ικανοποιηθεί άμεσα λόγω των παραλείψεων των αρμοδίων φορέων της Αυτοδιοίκησης. Οι παραλείψεις αυτές είχαν σαν αποτέλεσμα να μην κηρυχθεί η Πέλλα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, σύμφωνα με τις προβλέψεις του νόμου.
Προκειμένου,  να επιτευχθεί η παράταση και αναστολή καταβολής βεβαιωμένων οφειλών στις Δ.Ο.Υ για έξι μήνες για τους πολίτες της Πέλλας, οι δήμαρχοι και η Αν. Αντιπεριφερειάρχης πρέπει να αναλάβουν την αυτονόητη υποχρέωση να προχωρήσουν στις προβλεπόμενες από το αξίωμά τους ενέργειες, έστω και καθυστερημένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)