Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Τροχαίο κοντά στο LIDL Αριδαίας



Τροχαίο με υλικέ ζημίες σημειώθηκε στο ύψος του  LIDL  Αριδαίας  .
Δύο ΙΧΦ   ΤΟ ΠΡΩΊ  πλαγιομετωπικά , χωρίς ευτυχώς τραυματισμούς. Το σημείο είναι άκρως επικίνδυνο αφού  βγαίνουν αυτοκίνητα από το κατάστημα στον κεντρικό δρόμο. Το βέβαιο είναι ότι πρέπει να βρεθεί κάποια λύση , διότι η πιθανότητα να συμβούν άλλα χειρότερα  τροχαία είναι μεγάλη
συγκρούστηκαν

3 σχόλια:

  1. Στην έξοδο απ το μαρκετ, μέχρι πριν λίγο καιρό , δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη , απαγορευόταν η στροφή αριστερά , δηλαδή προς Αριδαία. Αν κάποιος πηγαίνει από Αριδαία προς το σουπερ εισέρχεται κανονικά, αν θέλει να επιστρέψει Αριδαία, τι πρέπει να κάνει ; Να πάει Βορεινό, Εξαπλάτανο ή να παρανομήσει ! Πώς και δεν έχει δοθεί λύση τόσο καιρό; Μάλλον κανείς δεν ενδιαφέρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καποτε ηταν σπανια τα τροχαια στην Αριδαια πλεον εξελισσεται σε μαστιγα,πρεπει να βγει η αστυνομια παλι στους δρομους και να παρει κανενα διπλωμα,οπως επισης πρεπει να δοθει και μεγαλη βαρυτητα στο κυκλοφοριακο της πολης,δεν γινεται να συνεχιστει ετσι.Απο τον τομας μεχρι και τον αρβανιτακη ολα διπλοπαρκαρισμενα ολοι τεμπεληδες να μην περπατησουν λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)