Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΓΙΝΕ Η ΤΕΛΕΤΉ ΠΑΡΆΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΉΣ ΑΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΛΑΣ!


Έγινε την Δευτέρα στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας η τελετή παράδοσης παραλαβής στη νέα διοίκηση.

Παρόντες μεταξύ άλλων  ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικωστας, η Αναπληρώτρια Περιφερειάρχης Αθηνά Αηδονα, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζης, οι τέσσερις Δήμαρχοι της ΠΕ ΠΈΛΛΑΣ, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και πλήθος κόσμου.
Αρχικά τελέστηκε ο αγιασμός από τον Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης και, ενώ αμέσως μετά έγινε η τελετή παράδοσης παραλαβής.






Ο Απ. Τζιτζικωστας, δεν μπηκε στον κόπο να δικαιολογήσει για ποιον λόγο είχε στον Ν. Πέλλας Αντιπεριφερειάρχη από άλλον νομό. Αρκέστηκε  στο να πλέξει το εγκώμιο της  Α.  Αηδονα, στο τιμόνι της ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ, ενώ ο χαρακτηρισμός του προς την ίδια ήταν πως η κα.Αηδονα, είναι μια άξια γυναίκα που κλήθηκε να συμβάλει αποφασιστικά στην επίλυση μιας σειράς χρόνιων ζητημάτων. 

Δεν θυμήθηκε να αναφέρει όμως ούτε ένα .
Υποτίμηση δηλαδή της Περιφερειακής Ενότητας  και κατόπιν εορτής.
Σε ότι αφορά την συνέχεια στην διοίκηση της Περιφέρειας, ανέφερε ότι " δεν υπάρχει καμία περίοδος χάριτος", ενώ υπογράμμισε ότι στόχος παραμένει η ανάπτυξη, η συνδρομή στους οικονομικά ανήμπορους που έχουν χτυπηθεί από την κρίση και ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών.
Ο Απ. Τζιτζικώστας δεν σχολίασε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού περί μη ωριμότητας του δρόμο ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ-ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ. Ούτε και ανέφερε έστω και μία δικαιολογία για ποιον λόγο , ενώ η Περιφέρεια είχε 10 εκ. ευρώ για απαλλοτριώσεις , αλλά δεν προχώρησε.
Μιλώντας στην συνέχεια η κα. Αηδονα, ευχαρίστησε τους πάντες για την συνεργασία που είχαν σε όλο το χρονικό διάστημα της θητείας της, τονίζοντας ότι η Πέλλα αποτελεί πλέον ένα κομμάτι στην καρδιά της.
Τέλος, Ο   Ιορδάνης Τζαμτζης, τόνισε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο η ανάληψη των καθηκόντων στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη.
Ακόμα τόνισε ότι θα υποστηρίξει σθεναρά την προτροπή του Περιφερειάρχη για δουλειά και αποτελεσματικότητα και σημείωσε ότι όλα αυτά μπορούν να γίνουν μόνο με την συνεργασία όλων.

2 σχόλια:

(3)