Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Τι λέει ο Σταύρος Αναστασιάδης για την συνεργασία με τον Χρήστο Μπάτση


               
 
Στις εκλογές της 26ης Μαϊου οι πολίτες της Αλμωπίας, τους οποίους σέβομαι, τιμώ και ευχαριστώ,
με ανέδειξαν με την ψήφο τους Δημοτικό σύμβουλο, προκειμένου να υπηρετήσω τον Δήμο μας. Στο πνεύμα του νέου νόμου, ο οποίος προάγει τις συνεργασίες προς όφελος των πολιτών και ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Δημάρχου κ. Χρήστου Μπάτση για συνεργασία, αποφάσισα, με αίσθημα ευθύνης να συνεργαστώ με τον συνδυασμό του και να ανεξαρτητοποιηθώ από τον συνδυασμό με τον οποίο εκλέχθηκα, όπως ανακοίνωσα και στον επικεφαλής του κ. Αθανάσιο Χατζηδημητρίου τον οποίο ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα συνεργασία  μας.

Θα ήθελα ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους , κάνοντας σαφές ότι θα συνεχίσω να εκφράζω τους συλλογισμούς μου, να στηρίζω τις ιδέες μου και να προσπαθώ για το καλό της Αλμωπίας και τα συμφέροντα όλων των δημοτών

6 σχόλια:

  1. Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ. Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΤΑΥΡΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ. Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΟΥ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΡΙΜΑ ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΦΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΦΕΡΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΣΑΝ ΣΤΗΜΈΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ.ΚΡΙΜΑ ΚΑΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσοι θα ήθελαν να είναι στην θέση του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο αγώνας της Καίτης και του Χρήστου δικαιώνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)