Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Α Σ Πρόμαχοι - Δόξα Μάνδαλου 2 - 1


 
 ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 
Συναρπαστικό παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο ιστορικούς συλλόγους διεξήχθη στο «Χρήστος Τζιβάνης» των Προμάχων, όπου ο τοπικός ΑΣ πήρε το τρίποντο, επικρατώντας της Δόξας Μάνδαλου με σκορ 2-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας.

Ρεπορτάζ: Άλεξ Αμπάρης «Π.Ν.»

Στο πρώτο ημίχρονο η ισορροπίες ήταν μοιρασμένες, με τις δυο ομάδες να αποδίδουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και να δημιουργούνται φάσεις και στις δυο εστίες.
Σε μία από αυτές ο Αναστασιάδης της Δόξας, επωφελήθηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και σκόραρε στο 23’ σημειώνοντας το 0-1.
Στο τέλος του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43’, ο Κοτζαμανώλης ισοφάρισε με έξοχη κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Τσιμτσιρίδη γράφοντας το 1-1.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, εκμεταλλευόμενοι την κάμψη των δυνάμεων των φιλοξενούμενων, ανέβασαν στροφές και έχοντας την υπεροχή, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο 90’ με ατομική ενέργεια του Μίτσκα, ο οποίος αφού τροφοδοτήθηκε από τον Σούσουλα, προσπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και πλάσαρε τον τερματοφύλακα  Σαββίδη της Δόξας σημειώνοντας το τελικό 2-1.
Από τους νικητές, οι οποίοι έδειξαν σημάδια οργανωμένου, σφριγηλού και καλογυμνασμένου συνόλου, διακρίθηκαν οι Μιχαηλίδης, Άτζος, Τσιμτσιρίδης και Μονογενίδης(ο οποίος αποβλήθηκε στο 75’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα).
Από την Δόξα, η οποία παρουσίασε πολύ καλές μονάδες, οι οποίες όμως δρούσαν ασύνδετα και ατομικά, ξεχώρισαν οι  Τσελεπής, Τσουλαχάι, Τόπκας και Χατζηχρήστος.

Η διαιτησία του κυρίου Γιάγκου ήταν γενικά καλή (με ανοχή στα σκληρά φάουλ), ενώ οι βοηθοί του Ν. Δεμερτζής και Αλατζάς ήταν άριστοι.

ΑΣ Πρόμαχοι: Μπελητάσιος, Αθανασιάδης, Μιχαηλίδης, Μούγιος, Άτζος, Τσιμτσιρίδης, Μονογενίδης, Αδραμάνης (Σαμσούρης), Τρίψης (Gazi), Μίτσκας, Κοτζαμανώλης (Σούσουλας). Προπονητής: Σαμαράς.

Δόξα Μάνδαλου: Σαββίδης, Τσελεπής, Μαυρομάτης, Τσουλαχάι, Καμπάνης, Τόπκας, Χατζηχρήστος, Μπουρνάζης, Αναστασιάδης, Τζούρτζος, Κηλίκης. Προπονητής: Αντώνας.


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)