Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Πρόσκληση - πρόγραμμα εορτασμού επετείου απελευθέρωσης της Σκύδρας



Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία και τη συμμετοχή σας τις εκδηλώσεις του επετειακού  εορτασμού της απελευθέρωσης της πόλης της Σκύδρας από τον τουρκικό ζυγό, οι οποίες θα γίνουν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:


ΠΕΜΠΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019
• Ώρα 10:00΄ Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Σκύδρας.
• Ώρα 10:15΄ στον Ι.Ν. Αγ. Στεφάνου Σκύδρας εκφώνηση ομιλίας για το ιστορικό της ημέρας από τον Υποδιευθυντή του Γυμνασίου Σκύδρας κ. Σταύρο Καραβίτη.
• Ώρα 10:30΄ Τρισάγιο στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνων από τη Δήμαρχο Σκύδρας, τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, τον Στρατηγό – Διοικητή ΙΙας Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
• Ώρα 10:40΄ Ενός λεπτού σιγή. Εθνικός Ύμνος.
• Ώρα 10: 55΄Δεξίωση στο Δημαρχείο Σκύδρας.
Τα Σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Σκύδρας (1ο, 2ο Δημοτικό, Γυμνάσιο και Γενικό Λύκειο Σκύδρας) καλούνται να παραστούν με τη σημαία και το σύνολο των μαθητών τους.
Οι υπόλοιπες Σχολικές Μονάδες του Δήμου Σκύδρας Α΄-θμιας και Β΄-θμιας Εκπαίδευσης (πλην των Νηπιαγωγείων) καλούνται να παραστούν στη δοξολογία και στην κατάθεση στεφάνων με τους παραστάτες και τη σημαία.
Τα καταστήματα της Σκύδρας μετά από συνεννόηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Σκύδρας, θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 από τις 8 το πρωί ως τις 11:00 π.μ. 
Ο σημαιοστολισμός  θα είναι γενικός, καθώς και η φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ., των Τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 16ης και 17ης Οκτωβρίου 2019.

Με εκτίμηση
Η Δήμαρχος Σκύδρας
Κατερίνα Ιγνατιάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)