Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Άκυρα τα πάντα για την σφράγιση των Λουτρών Πόζαρ


Στην πρεμούρα τους να δημιουργήσουν προβλήματα στην Αλμωπία οι αρμόδιοι του ΕΟΤ , δεν
τήρησαν ούτε την   νόμιμη διαδικασία για την περιβόητη απόφαση σφράγισης των Λουτρών Πόζαρ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες   δεν έστειλαν το χαρτί με την απόφαση , όπως προβλέπεται από τον νόμο στην επιχείρηση , αλλά προσωπικά σε… ιδιώτη πλέον με τρόπο που δεν συνηθίζεται και όπως δεν έκαναν ποτέ μέχρι σήμερα με την αλληλογραφία.

Είναι σίγουρο ότι δεν λειτουργούν έτσι οι δημόσιες υπηρεσίες. Παραδόξως όμως και αυτό πέρασε  απαρατήρητο. Πρώτα απ όλα αυτός ο τρόπος προσδίδει ακυρότητα στην επίδοση της απόφασης  στην επιχείρηση.  Δυστυχώς όμως όλοι ασχολήθηκαν με την απόδοση των όποιων δίκαιων ή άδικων ευθυνών , ο καθένας για δικούς του λόγους. Αντί η περιοχή να συζητά για την ανάπτυξη της λουτρόπολης και της Αλμωπίας, κάνει πλέον έναν ανόητο αγώνα  για το αυτονόητο που είναι η λειτουργία τηςλουτρόπλης. Κάθε μέρα που περνάει , δείχνει ότι η όλη ιστορία είναι στημένη , αλλά κανείς δεν έχει τα κότσια  να το πει δημόσια και να αναζητήσει ευθύνες εκεί που πρέπει . Σε τοπικό επίπεδο δυστυχώς προέχει η μικροπολιτική , οι κακοί χειρισμοί και όχι η σύμπνοια   σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά την περιοχή.
Δυστυχώς μέχρι στιγμής οι κυβερνητικοί βουλευτές είναι απόντες . Η λαλίστατη συνήθως ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας της Νέας Δημοκρατίας έχει καταπιεί την γλώσσα της  και παρακολουθεί άπρακτη το όλο θέμα . Παρά τις διαβεβαιώσεις ότι αυτή θα καλύπτει την απουσία εκπροσώπησης  της περιοχής στην βουλή .

5 σχόλια:

  1. Τι δεν θ τα σφραγίσουν τελικά;;τζάμπα τόση αβάντα για τον προϊστάμενο σου τον μπινο;κλάμα σαμανδη κλαμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά βρε…. δίποδο (άνθρωπο δε μπορώ να σε πω με την καμία!!!! – αναφορά, σε κάποιο τετράποδο δεν υπάρχει!!!! – επειδή μας παρακολουθείς- ξέρεις ότι τα σέβομαι πιο πολύ κι από ανθρώπους), μέχρι τις εκλογές τον πολεμούσε τον Μπίνο γιατί δεν τον πλήρωνε!!!!!!!!!!!!! Τώρα που δεν έχει καμιά εξουσία, έγινε προϊστάμενός του και τον…… αβαντζάρει ;;;;;;;;;;;
      Φοβερό μυαλό!!!!!! Φοβερή λογική!!!!!!! Και επίσης εκφορά λόγου και όλων των υπολοίπων!!!!!!!!!!! Από πού τ’ αγόρασες;;;; Ν’ αγοράσουμε κι υπόλοιποι, λέω εγώ τώρα!!!!!
      Τέλος πάντων!!!!! Ρητορικά όλα τα προηγούμενα- αν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη!!!! Μάλλον όμως μπααααααά!!!
      Κατά τα λοιπά ……….. μαθήματα δημοσιογραφίας, όπως και κοινής λογικής (ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ-κοινής λογικής- ή γλειψιματικής!!!) ες αύριον τα σπουδαία γιατί σήμερα ομολογώ δεν έχω διάθεση!!!!!
      Φιλάκια σταυρωτά, ρώσικα (δηλ. τρις) –ανατριχίλα!!!!!!!!!!!
      Η μόνιμη –εδώ και 34 χρόνια- προϊσταμένη (του προϊσταμένου της)!!!!!
      Άννα – Μαρία Τσολέκα
      Επώνυμη!!!

      Διαγραφή
    2. Μα είναι γνωστό σε όλους ότι ο σαμαντοφ πάει πάντα με τους χαμένους.

      Διαγραφή
    3. A!!!!! To βασικότερο επί του προκειμένου, το δικό σου θέμα ποιο είναι;;;; Ο Σαμάνδης;;;;;;; Ή να μη χάσει αυτός ο τόπος την ΚΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ;;;;
      Κάθε απάντηση δεκτή –αν διαθέτεις τ’ α…….α- και επίσης και επώνυμα (να είσαι σίγουρος/η ότι θ’ ανέβει!!!)
      Ξανά τα γνωστά!!!!!!
      Α.Μ. Τσολέκα

      Διαγραφή
  2. Pji.voleftes.pja.komatoskila.oli.exune.paj.stis.prespes.na.djadilosun.ja.tin.makedonia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)