Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Κακοστημένη φαρσοκωμωδία για να το παίξει " λαϊκός ήρωας " ο Χ, Μπάτσης





ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ
 ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ 
 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΦΡΑΓΗΣΗΣ 
ΤΩΝ  ΛΌΥΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ


 Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΤΗΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΖΗΜΙΩΣΕ  ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
 ΜΕ ΤΗΝ  ΑΡΝΗΤΙΚΗ  ΔΙΑΣΤΑΣΗ
 ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ  ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ



Για κακοστημένη φαρσοκωμωδία που  προκάλεσε ζημιά στον τουρισμό της περιοχής  , έκανε λόγο ο Δημήτρης Μπίνος , μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ. Η σημερινή διοίκηση χειρίστηκε με τον χειρότερο τρόπο ένα ζήτημα , που χρειαζόταν διαφορετικούςκαι χαμηλούς τόνους, χειρισμούς και όχι να πάρει τέτοιες αρνητικές διαστάσεις δημοσιότητας. Πολλοί μπορεί να θεωρήσουν ότι τα Λουτρά θα κλείσουν και να αλλάξουν τουριστικό προορισμό.
 Αναφέρθηκε λεπτομερώς στις ενέργειες που έγιναν επί θητείας του προκειμένου να ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για την απόκτηση του σήματος λειτουργίας από τον ΕΟΤ. Σχεδόν όλα είναι έτοιμα , πλην ορισμένων ακόμα μελετών που χρειάζονται λίγο χρόνο ακόμα , Ορισμένες από τις καθυστερήσεις οφείλονται στο γεγονός ότι  ο ίδιος ο ΕΟΤ , ζήτησε να περιμένουν προκειμένου να εναρμονιστούν  με το νέο νομοθετικό πλαίσιο. Άλλωστε παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζουν σχεδόν όλες οι λουτροπόλεις , ενώ για τα Λουτρά Πόζαρ , η κατάσταση είναι πολύπλοκη διότι περιλαμβάνει  πάρα πολλά.
Χαρακτήρισε ανεξήγητη την επιστολή της διοίκηση προς τους μικροπωλητές  και άλλους επιχειρηματίες  που δραστηριοποιούνται εντός των Λουτρών  να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους εν όψει της επερχόμενης σφράγισης των Λουτρών την Παρασκευή  . Αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την επίμαχη απόφαση την οποία μάλλον ερμηνεύουν εσφαλμένα οι διοικούντες .
« Καλώ τους επαγγελματίες να συνεχίσουν κανονικά , διότι είναι καθ όλα νόμιμα .» τόνισε χαρακτηριστικά . Επανέλαβε και πάλι ότι είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν  με την νέα διοίκηση  προς  γενικό όφελος παρά το γεγονός ότι η νέα διοίκηση απέρριψε κάθε ίχνος συνεργασίας αποκλείοντας από παντού την Αντιπολίτευση.
Δεν μπορούν να παίζουν με αυτό τον ανεύθυνο τρόπο  με την οικονομία της περιοχής και να απειλείται  με τις αστοχίες τους όσα επιτεύχθηκαν με πολύ κόπο τα προηγούμενα χρόνια. Είναι λυπηρό που χρησιμοποιούν το μέλλον του τόπου επειδή θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο μπορούν  να με πλήξουν πολιτικά, υποστηρίζει. Και συνέχισε ο Δημήτρης Μπίνος



Επανέλαβε τις προσπάθειες που έγιναν σε πανελλαδικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο. Υπενθύμισε ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έπλεξε το εγκώμιο των Λουτρών Πόζαρ όταν τα επισκέφθηκε και μάλιστα δήλωσε ότι θα τα επισκεφθεί οικογενειακώς πολύ σύντομα , αναγνωρίζοντας έμμεσα την σπουδαιότητά τους.

« Είναι γνωστό ότι την Παρασκευή δεν πρόκειται να μπει κανένα λουκέτο , διότι  είναι αδύνατο να γίνει και νομικά. Ο κ. Μπάτσης έστησε όλη αυτήν ιστορία για να βγεί μεθαύριο και να το παίξει ήρωας , χωρίς να αναλογιστεί την ζημιά που έχει προκαλέσει  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΆ με τους χειρισμούς του . Κανείς δεν μπορεί να σφραγίσει την μεγαλύτερη λουτρόπολη της χώρας , για ασήμαντους λόγους. Δεν είναι τυχαίο που εδώ και καιρό ζητούνται παρατάσεις από όλες τις λουτροπόλεις της χώρας προκειμένου να ολοκληρώσουν τους φακέλλους για την έκδοση του ειδικού σήματος λειτουργίας. Είναι φρονιμότερο να συνεργαστούν όλοι οι φορείς του τόπου  για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής  ,παρά να αναλώνονται σε τέτοιες ανούσιες κοκορομαχίες. Οι εκλογές τελείωσαν και ο λαός αποφάσισε. Τώρα άλλοι έχουν αναλάβει τις τύχες της περιοχής. Για τα λουτρά οφείλουν να τελειώνουν αυτή  τη «περίεργη» ιστορία της  σφράγισης τους  και να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση των ελάχιστων πλέον διαδικασιών  που απαιτούνται για την έκδοση του ειδικού σήματος λειτουργίας από τον ΕΟΤ. άλλωστε πέντε χρόνια ήταν και μέτοχοι της επιχείρησης για την οποία ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν για τίποτα. »

3 σχόλια:

  1. Δήμαρχε κ.Μπάτση να δημοσιεύσεις ΤΩΡΑ σε αυτόν τον ισότοπο του Σαμάντη αυτήν την διαταγή ,για την σφράγιση των λουτρών στις 11-10-2019.
    Πέτρο Σαμάντη να δημοσιεύσεις τώρα τι γράφει και τι λέει το χαρτί σχετικά με το σφράγισμα των λουτρών στις στις 11-10-2019 :όλα εδώ και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι αγαπητέ φίλε. Πέρα από τις όποιες αποφάσεις του κάθε άσχετου, ανόητου ή φοβιτσιάρη , υπάρχει και η πραγματικότητα. Τα Λουτρά Πόζαρ στην πράξη διαθέτουν τα περισσότερα σήματα λειτουργίας , διότι είναι πρώτα στην Ελλάδα. Αν δεν πληρούσαν τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις να είσαι βέβαιος ότι οι όποιοι ανταγωνιστές θα τα είχαν κατασπαράξει. Τι δεν καταλαβαίνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ύστερα μιλούσαν για τις μπάρες τελικά τίς λειτούργησε έστω και δοκιμαστικά ο Μπάτσης με τον παρουτογλου μη τρώει μόνο τη λάσπη ο Μπάτσης αλλά και ο νυν δήμαρχος φυσικά....?....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)