Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Όλα μέλι –γάλα με τα Λουτρά Πόζαρ





ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ


Ευρεία σύσκεψη, αντικείμενο της οποίας ήταν τα θέματα που ανέκυψαν και αντιμετωπίσθηκαν άμεσα σχετικά με τη λειτουργία των Λουτρών Πόζαρ  και την περαιτέρω ανάπτυξη τους, πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Τουρισμού, υπό τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη.

Στη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν οι κυβερνητικοί  βουλευτές του νομού Πέλλας , μεταξύ των οποίων και ο Γ. Καρασμάνης , ο Δήμαρχος Αλμωπίας  και πρόεδρος των Λουτρών Χρήστος Μπάτσης, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Κετικίδης και ο δημοτικός σύμβουλος και Αντιπρόεδρος  των Λουτρών  Δημ. Λιούγας , διαπιστώθηκε η καλή συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου η οποία οδήγησε στην άμεση επίλυση του ζητήματος που τέθηκε σχετικά με τη λειτουργία των Λουτρών.
Αυτό αποτέλεσε το πρώτο βήμα για την οριστική διευθέτηση των θεμάτων αδειοδότησης των Λουτρών για την οποία ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι απαιτούμενες ενέργειες.

Τα Λουτρά Πόζαρ, που έχουν ήδη αναγνωρισθεί και πιστοποιηθεί ως ιαματικός φυσικός πόρος, είναι ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας που συγκεντρώνει 1.500.000 επισκέπτες ετησίως.. 
Αυτά αναφέρει σχετικά ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμου.
Δικαιώνονται έτσι απόλυτα όσοι υποστήριζαν ότι το θέμα με την περιβόητη σφράγιση των Λουτρών Πόζαρ ήταν κατ εξοχήν  πολιτικό  ζ και οι πρόσφατοι χειρισμοί με την διάσταση που δόθηκε ήταν  τελείως λανθασμένοι . Επίσης ότι το όλο εγχείρημα αποσκοπούσε στη απόδοση ευθυνών στον τέως Δήμαρχο    και πρόεδρο της επιχείρησης Δ.Μπίνο και να τον πλήξει πολιτικά .
 Η σημερινή συνάντηση δείχνει ότι η νέα διοίκηση άρχισε να ακολουθεί ρεαλιστικούς δρόμους.

1 σχόλιο:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΠΛΗΤΤΕΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)