Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Ο Βελόπουλος κατά του αντικαπνιστικού- Συνέκρινε το κάπνισμα με τα… παϊδάκια

Τα δικά σου παϊδάκια βέβαια δεν τα τρώει και ο διπλανός σου
Κατά του αντικαπνιστικού νόμου δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος, αναφέροντας ότι δεν είναι δημοκρατικό να επιβάλλουμε λύσεις και για να κάνει ακόμα πιο γλαφυρή την αντίθεσή του, είπε χαρακτηριστικά: «Και τα παϊδάκια κάνουν κακό στην υγεία. Να τα απαγορεύσουμε;»

«Όλες αυτές οι τροπολογίες δεν στέκουν λογικά», είπε ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» και πρόσθεσε: «Προσπαθείτε να κάνετε τον πολίτη ρουφιάνο του συμπολίτη του. Με ένα κινητό, με ένα sms που θα στέλνει ο καθένας, θα τρέχει ο αστυνομικός να συλλάβει τον καπνιστή. Όχι τον κλέφτη, αλλά τον καπνιστή. Αυτές οι λογικές είναι περίεργες. Το ζητούμενο σε μια Δημοκρατία είναι όταν λαμβάνεται ένα μέτρο να ερωτώνται και εκείνοι που τους αφορά. Εμείς τι λέμε; Θέλει ένας πολίτης να έχει μαγαζί καπνιστών; Να έχει. Θέλει να έχει μαγαζί μη καπνιστών. Να έχει. Δώστε το δικαίωμα της επιλογής. Γιατί πρέπει να επιβάλλεται κάτι δια του ροπάλου;».
Για να καταλήξει με το οικονομικό σκέλος της αντίθεσής του στην απαγόρευση λέγοντας: «Το 2015 στην Αγγλία έκλεισαν 7.000 παμπ μετά την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου. Αν κλείσουν εδώ 7.000 μαγαζιά θα είστε ικανοποιημένοι; Για εμάς, ο αντικαπνιστικός νόμος δεν πρέπει να ψηφιστεί. Πρέπει να δίνεται το δικαίωμα στα μαγαζιά να έχουν χώρο καπνιστών. Αυτό είναι Δημοκρατία. Με αυτό το νόμο θα επιφέρετε τεράστιες κοινωνικές επιπτώσεις. Θα απολυθούν σερβιτόροι. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αναγνωρίζετε ένα αναφαίρετο δικαίωμα που έχουν οι πολίτες. Και τα παϊδάκια κάνουν κακό στην καρδιά. Θα τα κόψουμε;»

Πηγή: altsantiri.gr

5 σχόλια:

  1. ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο το ακροδεξιο απολειφαδι που δεν εχει ιερο και οσιο.
    Αυτος ο πατριδεμπορας που πουλουσε μεχρι και ιδιοχειρες επιστολες του Ιησου.
    Ας ειναι καλα τα ζωα που τον εμπασαν στη βουλη οπως την προηγουμενη φορα και τη νεοναζιστικη συμμορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε τα ορφανα του αδολφου σταλιν βγαζουν και γλωσσα εεε ψιτ ουστ απο δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως την αγαπητικια του Αδελφου Χιτλερ!
      Που εξαφανιστηκατε ολες οι ναζιαρες;

      Διαγραφή
  4. Τι εγινε αυγο μου;
    Απολαμβανεις τις τελευταιες μερες πριν εγκατασταθεις στη μπουζου και ειπες να "στηθεις" του Ιωσηφ; Αδικως.
    Ουτε για φτυσιμο δε σας εχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)