Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Αλμωπός –Θερμαϊκός Θέρμης 4-0



Σε θρίαμβο μετέτρεψε το ντέρμπι ο Αλμωπός στην Αριδαία κερδίζοντας πολύ εύκολα τον Θερμαϊκό Θέρμης με 4-0.

Παραφωνίες του αγώνα ο διαιτητής που έδειξε  αδικαιολόγητα αμέτρητες κίτρινες κάρτες σε ένα  πολύ ήσυχο παιχνίδι χωρίς καμία δύσκολη φάση. . Αχαρακτήριστος και ο Γυμνασίαρχος του αγώνα που αντί να ασκεί τα καθήκοντά του  άκουγε διαρκώς μουσική από τα ακουστικά του ενώ ήταν προκλητικότατος προς την κερκίδα των φιλάθλων  του Άλμωπού.
Δημόσιος κίνδυνος ο διαιτητής Τσακαλίδης
 Κατά τα άλλα οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 1΄. Ο  τερματοφύλακας Μένιος  έκανε προωθημένο ελεύθερο. Ο Κωστούλας νίκησε τον Μπατοκόια μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 1-0.Στο 

 Στο 8΄κεφαλιά του Πέττα , έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί. 12΄Ο Θερμαϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει , όταν στη κενή εστία το  σουτ του Μπικιάρη βρήκε το κάθετο δοκάρι.
Στο 23’ μετά από ωραίο συνδυασμό ο Κωστούλας κάνει το 2-0
Το 3-0 κάνει στο 26΄ο Ντόγος με εκτέλεση φάουλ από την αριστερή γωνί της μεγάλης περιοχής στέλνοντας την μπάλα στο Γ της αντίπαλης εστίας. Στο 30΄ο Πέττας από κοντά κάνει το 4-0.              Στο β ημίχρονο συνεχίστηκε η υπεροχή του Αλμωπού , χωρίς όμως κάποια από τις ευκαιρίες να γίνει γκολ. Στο 58΄ωραίο σουτ του  Κιουλτζόπουλου περνάει ελάχιστα άουτ. Στο επόμενο λεπτό το δυνατό σουτ του Κωστούλα από το σημείο του πέναλτι φεύγει ψηλά. Ο Θερμαϊκός απαντά με μια καλή ευκαιρία όταν  από πολ΄’υ καλη θέση το γυριστό σουτ του Μπικιάρη περνά ελάχιστα άουτ.
Στο 85΄ο διαιτητής –δημόσιος κίνδυνος Τσακαλίδης από την Χαλκιδική αποβάλλει με ανύπαρκτη (δεύτερη)  κίτρινη κάρτα τον Κωστούλα  προκαλώντας τις  δικαιολογημένες αποδo του Βρούζος και Σαλτσίδης από την Πιερία. 
κιμασίες του κόσμου. Πολύ καλοί οι βοηθοί





 ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

 ΑΛΜΩΠΟΣ: Μένιος , Στογιαννίδης, Σαϊτανούδης,(46΄Κιουλτζόπουλος),Μαγγίζης,Τζημογιάννης, Καζναφέρης, (80΄Γουώρεν), Μεντής , Ασλαμπάνογλου,Κωστούλας (72΄Ελευθεριάδης)  Πέττας, Ντόγος(70΄Σεμέδο)

ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ: Μαυρομίχαλος, Αγγελίδης , Ράντζα, Τρόκας, Μπατακόιας, (40΄Μπαλικτσής)  Βλαχόπουλος (46 ΄ Αχαλινόπουλος) Μαυρομάτης, Ρ. Μπικιάρης   Ν. Μπικιάρης (76΄Πατσιαρδής )   Βλαχόπουλος , Κράββαρης, (40΄Ανδρεάκος )








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)