Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Σέντρα σε Βόλο και Ηράκλειο...


Σήμερα (9/11) η Superleague επιστρέφει με δύο ενδιαφέροντα παιχνίδια στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Το σημαντικότερο ματς της ημέρας θα γίνει στο Ηράκλειο ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΠΑΟΚ.

Οι Κρητικοί έπειτα από την...
ήττα κόντρα στην ΑΕΛ θέλουν επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα προκειμένου να διατηρηθούν στα υψηλά... πατώματα της βαθμολογίας. Ο ΟΦΗ έχει μία σημαντική απώλεια, αφού ο Μεγιάδο πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και θα μείνει εκτός τουλάχιστον για δύο μήνες.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε ισόπαλος την προηγούμενη αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και έτσι έχασε ευκαιρία να πιάσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα έχει μοναδικό στόχο το τρίποντο αυτή την αγωνιστική. Στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει ο Μαουρίσιο, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά αλλά αποφασίστηκε να προφυλαχθεί, ενώ ο Κάρολ Σφιντέρσκι ταλαιπωρείται από ίωση και έτσι ο τεχνικός του Δικέφαλου επέλεξε να πάρει μαζί του τον Λάζαρο Λάμπρου.

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας θα διεξαχθεί στο Βόλο ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11η θέση στους 9 πόντους, ενώ ο Παναιτωλικός είναι ακόμη στους 3 βαθμούς δίχως να έχει πανηγυρίσει ακόμη τρίποντο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

17:15 Novasports 1HD
Βόλος – Παναιτωλικός

19:30 Novasports 2HD
ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)