Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Άρχισαν οι κόντρες στην παράταξη του Χρήστου Μπάτση.














Οι πρώτες συγκρούσεις στην παράταξη του δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση άρχισαν. Με  αφορμή  την εκλογή αντιπροσώπου για την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας ,  δύο υποψηφιότητες.  
Αυτή του Αντιδημάρχου και αναπληρωτή δημάρχου  Γιάννη Κετικίδη  και  του Αντιδημάρχου Δημήτρη  Γιάντση. Τελικά υπερίσχυσε στην ψηφοφορία ο πρώτος.
Είναι το πρώτο επίσημο μήνυμα που στέλνεται για μια εκλογή μικρής σημασίας και επιβεβαιώνει κατά κάποιο τρόπο  τα ¨ρεύματα¨που δημιουργήθηκαν στην παράταξη του δημάρχου και ορισμένες ακόμα αόρατες κόντρες που υπάρχουν .
Δυσαρέσκεια υπάρχει και για τον Δημήτρη Βέσκο που ουσιαστικά δεν πήρε καμία θέση για το ιδιωτικό συμφωνητικό Δημάρχου-Μελιτας  Χισκάκη , προτρέποντας όσους αμφισβητούν  την νομιμότητά του να προσφύγουν αρμοδίως.
Επίσης εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Χρήστος   Μπάτσης  έδωσε εξηγήσεις για το θέμα της απειλούμενη σφράγισης  των Λουτρών Πόζαρ, ο Δ. Βέσκος ζήτησε τον λόγο να διευκρινίσει τι ακριβώς  συνέβη. Υπονοώντας  ότι δεν τα είπε καλά ο Δήμαρχος.. Τον γλύτωσε όμως ο Δ. Μπίνος που το επισήμανε , καλύπτοντας ουσιαστικά και τον Δήμαρχο.

2 σχόλια:

  1. Όλα αυτά εσύ τα κατάλαβες στο περασμένο Δ.Σ ; Τι λέει ρε εσύ είσαι σαινι πουλιά στον αέρα πιάνεις. Και όλα τα υπονοούμενα και ποιος κάλυψε ποιον τι να πω αητος ο Πέτρος. Ευτυχώς βλέπουμε λάιβ τα Δ.Σ γιατί από αυτούς που το παίζουν δημοσιογράφοι μόνο παραπληροφόρηση και κιτρινισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΜΠΑΤΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ - Η ΑΡΧΗ ΤΟ ΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ -

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)