Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Πρόωρα κάλαντα στον Δήμο Αλμωπίας






Πέντε μέρες πριν την καθιερωμένη ημέρα,την Παρασκευή  20 Δεκεμβρίου (και με καθυστέρηση πέντε ημερών το ανακοίνωσαν  από τον Δήμο Αλμωπίας)  
οι  μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας, μαζί με τους εκπαιδευτικούς την Παρασκευή, είπαν τα κάλαντα    στο Δημαρχείο Αλμωπίας. Ακολούθησαν οι μαθητές και το προσωπικό του ΕΠΑΛ Αριδαίας, οι οποίοι ευχήθηκαν με τη σειρά τους καλές γιορτές  και έψαλλαν τα κάλαντα, συνοδεία μουσικών οργάνων.

Ακόμη, ο δήμαρχος επισκέφτηκε μαζί με τον αντιδήμαρχο Παιδείας  το ΚΔΑΠμεΑ «Ηλιαχτίδα» όπου τα παιδιά του έψαλλαν τα κάλαντα και τους δώρισαν προσωπικές του δημιουργίες. Στη συνέχεια δέχτηκε μαζί με τον πρόεδρο του ΔΣ Δημήτριο Βέσκο δώρα κι ευχές από τους μαθητές και το προσωπικό του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας. Ο δήμαρχος ευχήθηκε στα παιδιά καλές γιορτές και υγεία σε αυτούς και το προσωπικό που με τη σειρά του ευχαρίστησε τον δήμαρχο για τη στήριξη. Τέλος, τα κάλαντα στα ποντιακά άκουσε ο δήμαρχος από την Εύξεινο Λέσχη Αριδαίας με ευχές για καλή κι ευτυχισμένη χρονιά.



 

 Ο δήμαρχος κέρασε τα μέλη της Ευξείνου Λέσχης εορταστικά εδέσματα και επεσήμανε την πολυετή προσφορά της στην τοπική κοινωνία.


 





 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)