Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Αλμωπός –Αγκαθιά 2-0

 Με τον αέρα να λυσσομανά και να  κάνει κουμάντο στο γήπεδο  της Αριδαίας, ο Αλμωπός νίκησε την Αγκαθιά  με 2-0 , κάνοντας ς  ποδαρικό με νίκη. ΄
                Εχοντας κόντρα τον αέρα στο α΄ ημίχρονο κατάφερε να φέρει το παιχνίδι  στα μέτρα του . Οι φιλοξενούμενοι είχανε μόνο μια καλή στιγμή στο 5’ όταν ο Λαμπίρης επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή και με την βοήθεια του αέρα έγλυψε την εξωτερική πλευρά του οριζόντιου δοκαριού.
Στο 18΄ο Ξόμπλιος μετά από αλλεπάλληλα  σουτ  συμπαικτών του έκανε το βολέ από κοντά γράφοντας το1-0. Στο 28 ο Ξόμπλιος σούταρε , η μπάλλα πήγε παράλληλα με την γραμμή και με την βοήθεια του αέρα  η μπάλα απομακρύνθηκε από την εστία.
Με το ξεκίνημα  του β μέρους  ο              Αλμωπός  είχε τον αέρα με το μέρος  του   . Στα πρώρα πέντε λεπτά έχασε τρεις καλές ευκαιρίες και άλλες τόσες μέχρι το 90. Στο σημείο εκείνο κέρδισε πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του Ραδη που είδε και την κίτρινη κάρτα, Συνέχισε να διαμαρτύρεται  και είδε άλλη μία κίτρινη με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κωστούλας για να κάνει το 2-0.
Διαιτητης   Τζάμος  καλός
ΑΛΜΩΠΟΣ    Μένιος , Στογιαννίδης  ( 65΄ Γουώρνεντ)Τζημογιάννης, Ναουμίδης, Ντόγος ((88΄Γιαννακόπουλος), Ασλαμπάνογλου. Κωστούλας, Μεντής,  Ξ’ομπλιος ( 75΄Σαϊνατούδης)  Νικολίτσας, Προκοπίου (89΄Καραγιάννης)

ΑΓΚΑΘΙΑ    Γιώτας Τσιούχας, Ράδης  Μούδιος, Γαϊνατούζος, Λαμπίρης, Ανδριόπουλος, Βασιλείου ( 77΄Ματσάρλος) , Κίτσου, Παντταζής, Τσιότρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)