Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Έδεσσα: Νεκρός 57χρονος σε τροχαίο δυστύχημα



Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε 57χρονος οδηγός αυτοκινήτου λίγο πριν το Νοσοκομείο της Έδεσσας
, όταν στις 6.10' το απόγευμα της Τετάρτης, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο ύστερα από πτώση εννέα περίπου μέτρων ανετράπη.
Στο σημείο επιχείρησαν 3 Πυροσβέστες με 1 όχημα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον άτυχο άνδρα από την Έδεσσα χωρίς τις αισθήσεις του.
Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνά η Τροχαία Έδεσσας.

2 σχόλια:

  1. προκειται για εγκλημα και υπαρχουν ονοματεπωνυμα. Καποτε στο σημείο υπηρχε περιφραξη με μπακλαβωτό συρματόπλεγμα, που αν υπηρχε θα σταματουσε την πτωση του οχηματος. Αυτή η περιφραξη καταστραφηκε απο καποιον εργολάβο και δεν αντικαταστάθηκε ποτέ. Προσφατα η Περιφερεια αντικατεστησε - απο Εδεσσα εως Αγρα - τα μεταλλικά προστατευτικά, στο σημείο αυτό ομως δεν φρόντισε κανένας αρχοντας του τόπου μας να δημιουργήσει ενα προστατευτικό (εστω) ανάχωμα ετσι ωστε για οποιονδήποτε λόγο και αν βρισκοταν ο οποιοσδήποτε να μην έπεφτε στο κενό. Τωρα που εγινε το ατύχημα θα τρεξουν οι υπαρκτοί αλλά ανυπαρκτοι και θα περιφράξουν τον χώρο, δυστυχώς όμως ενας φιλος πληρωσε με την ζωή του την εγκληματική αμέλεια Δημαρχου και Περιφερειαρχη. Τωρα βεβαια ο ενας θα ριχνει την ευθύνη στον άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλο ταξιδι να εχεις αντιο φιλε θα σε θυμομαστε παντα με αγαπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)