Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο της Αριδαίας



Διάρρηξη



σημειώθηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης, σο  κέντρο   της Αριδαίας  όπου γίνεται  η λαϊκή. .

Οι διαρρήκτες παραβίασαν τα σιδερένια στόρια, μπήκαν  στο κατάστημα και σήκωσαν όλο το εμπόρευμα μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
                             Οι κινήσεις τους σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν αστυνομικοί  σε γνωστούς τους ,   πρόκειται για πέντε δράστες   οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα που διέθετε το κατάστημα. Μάλιστα ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός, κάτι το οποίο δεν πτόησε τους δράστες.
Σύμφωνα με τοπικό ΜΜΕ , επιρρίπτονται μεγάλες ευθύνες  στην Αστυνομία  καθώς  όπως τονίζει  ,στην  κοινωνία της Αλμωπίας επικρατεί αναστάτωση μετά και από αυτό το περιστατικό, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε την θρασύτατη ληστεία στο Αλωρο πριν λίγες βδομάδες.

3 σχόλια:

  1. Με αφορμή τη συγκεκριμένη διάρρηξη, ένας συρφετός νεοναζί κατέφυγαν, για άλλη μια φορά στο πάντα φιλόξενό τους Aridaia News.
    Επιδόθηκαν σε ένα ρεσιτάλ ρατσιστικού εμετού εναντίων των Τσιγγάνων.
    Αυτοί το έκανα, αυτοί τα κάνουν όλα κτλ.
    Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια.
    Τα γνωστά από την νεοναζιστικό "οπλοστάσιο".
    Χωρίς κανένα στοιχείο και δίχως καμιά(?) συναίσθηση ότι η πρόκληση ρατσιστικού μίσους είναι και αδίκημα, κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία προσπαθούν να επανέλθουν στην επιφάνεια μετά ΚΑΙ την εκλογική "μπούφλα" που έφαγαν. Ελπίζω να ακολουθήσει η δικαστική.
    Αυτά ως ένα σημείο μπορείς να πεις είναι και γραφικά.
    Το γεγονός ότι πάντα οι συγκεκριμένες απόψεις βρίσκουν φιλόξενο έδαφος και προβολή από το συγκεκριμένο σάιτ, δεν είναι όμως γραφικό.
    Και αν κάποιος πει : Μα η δημοκρατία απαιτεί...κτλ κτλ κτλ, πρέπει να έχει υπόψη του ότι το συγκεκριμένο σάιτ ΜΟΝΙΜΩΣ εδώ και χρόνια ΔΕΝ δημοσιεύει σχόλια που είναι απέναντι στις νεοναζιστικές απόψεις.
    Εδώ δεν ισχύει η δημοκρατία και η ελεύθερη διατύπωση γνώμης;
    Αναρωτιέμαι αν βρεθούν πέντε ανεγκέφαλοι που θα ενστερνιστούν τις προτροπές των νεοναζί και έχουμε κάποιο ΤΡΑΓΙΚΟ συμβάν, το συγκεκριμένο σάιτ θα αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί καθώς αναπαράγει σχόλια που εμμέσως ή αμέσως προτρέπουν σε ρατσιστική βία ή θα ξαναδούμε το : αίμα τιμή δεν ήμουνα εκεί;
    Υ.Γ.Το ερώτημα αφορά και όσους είναι κατά το νόμο υπεύθυνοι για την προώθηση ρατσιστικής, φυλετικής κτλ βίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν δεις το βίντεο θα δεις ποιοι το έκαναν και δεν χρειάζεται να γράφεις τα απωθημένα σου κτλ κτλ κτλ . Σεβασμό στον συνάνθρωπο σου είτε είναι τσιγγάνοι είτε είναι νεοναζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ λοιπόν έχεις δει το βίντεο; Και για πες μας τι είδες ακριβώς.
      Άρα:
      -Είσαι αστυνομικός. Και βγαίνεις ανώνυμα σε ένα μπλογκ και αποκαλύπτεις πράγματα της δουλειά σου; Δηλαδή δεν αποκαλύπτεις, αλλά αφήνεις υπόνοιες του τύπου: εγώ τα ξέρω από μέσα.
      - Δεν είσαι αστυνομικός , αλλά έχεις πληροφόρηση. Τι είσαι; Πληροφοριοδότης; Και πάλι από πού κι ως πού απαντάς ανώνυμα; Αυτή είναι η δουλειά του πληροφοριοδότη;(χαφιέ αν προτιμάς)
      -Δεν είσαι τίποτα από τα παραπάνω, απλά για κάποιο λόγο θέλησες να υπερασπιστείς το "αφήγημα" του Βαφειάδη ή των νεοναζί που φιλοξενεί με μεγάλη ευχαρίστηση.
      Σεβασμός στον νεοναζί συνάνθρωπο! Από πότε οι νεοναζί συμμορίτες έγινα συνάνθρωποι; Ή μήπως θα ανοίξουμε συζήτηση περί μαγειρικής με ανθρωποφάγους;

      Διαγραφή

(3)