Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Ποια είναι αυτή η εταιρία του Δημάρχου Αλμωπίας στην Σαντορίνη;








Περιέργεια , αλλά και ερωτηματικά προκαλεί  εταιρία που έχει δημιουργήσει από το 2018
ο δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης , σύμφωνα με όσα αναφέρει στο βιογραφικό του  του.
Οι πληροφορίες γύρω από την εταιρία του είναι ελάχιστες . Ελάχιστα είναι και τα στοιχεία που υπάρχουν και στο διαδίκτυο.
 Κάλλιστα βέβαια ενδεχομένως να μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο και για άλλους επιχειρηματίες στο φημισμένο Νησί

Βιογραφικό σημείωμα

Γεννήθηκα τον Αύγουστο του 1978 από αγρότες γονείς στην ακριτική κοινότητα Προμάχων Αλμωπίας. Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Αριδαίας και αμέσως ανέλαβα τα κτήματα του πατέρα μου, ενώ ταυτόχρονα εργάστηκα στο πλάι του ως υλοτόμος. Τα πρώτα μου βήματα ως ελεύθερος επαγγελματίας ήταν η συνεργασία μου σε καταστήματα μαζικής εστίασης στο χωριό των Προμάχων. Από το 2018 επέκτεινα τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες εκτός της περιοχής, δημιουργώντας την εταιρεία The Tea Makers με έδρα τη Σαντορίνη.

 



 






Η λαογραφία όπως αυτή εκφράζεται μέσα από την τοπική παράδοση, με έλκει από πολύ μικρή ηλικία. Έτσι, εντάχθηκα στο Μορφωτικό Χορευτικό Σύλλογο Προμάχων, στον οποίο και συμμετέχω 30 ολόκληρα χρόνια από τα οποία τα 8 τελευταία, υπηρετώ ως πρόεδρος.

Το 2010 για πρώτη φορά αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, χωρίς όμως να εκλεγώ. Επανέλαβα την προσπάθεια μου το 2014 και είχα την τιμή να εκλεγώ πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα της Αριδαίας. Διετέλεσα Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας στο Δήμο Αλμωπίας για 2,5 χρόνια .Είμαι παντρεμένος με τη Μαρία Τζιβάνη και έχουμε τρία παιδιά, δύο αγόρια εννέα και δώδεκα  χρονών και ένα νεογέννητο κοριτσάκι.

Την 1η Σεπτεμβρίου 2019, ανέλαβα καθήκοντα ως Δήμαρχος Αλμωπίας

4 σχόλια:

  1. Και γιατί δεν έκανε την εταιρία του στην Αλμωπία ; Τόση είναι η αγάπη του για τον τόπο ... ή μήπως πρόκειται για ξέπλυμα χρήματος και εταιρία φάντασμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι σε κοφτη ρε Σαμανδη τι επιχειρηση εχει Δημαρχος;Στη τελικη κοιτα τη δικη σου κ γραψε κανενα αρθρο με ουσια μηπως κ ανεβασεις λιγο το site σου.Βαρεθηκαμε τις Κατινιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Μπατση μας δουλεύεις; Στη ζωή σου δεν έφυγες από το χωριό σου και ξαφνικά σου ήρθε να φτιάξεις εταιρία με τσάι με το Βεσκο στη Σαντορίνη; Μας τρολαρεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το τσαϊ κάνει καλο ξέπλημα στο μαυρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)