Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Τελικά το παιδάκι δεν κακοποιήθηκε, σε αντίθεση με τη δημοσιογραφία

 Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ  ΟΣΟΥΣ 

ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Αφήστε δε τα social media, εκεί και αν έγινε χαμός με την ιστορία του βρέφους από τη Συρία που θεωρήθηκε πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τους γονείς του.

Χωρίς περαιτέρω σχόλια αντιγράφουμε απλώς το post του...

δικηγόρου Βασίλη Σωτηρόπουλου.

Η υπόθεση της κακοποίησης του 11μηνου παιδιού που πέθανε αναδεικνύεται στην καλύτερη επιβεβαίωση του μηδενι δίκην δικάσης πριν αμφοίν μύθον ακούσεις.
1ο στάδιο: δημοσιοποίηση της είδησης. Σχόλια κοινού: κρεμάστε τους, κάψτε τους, δεν το χωράει ο νους κτλ.

2ο στάδιο: ο νευρολόγος εξηγεί ότι το ιατρικό ιστορικό του παιδιού (που είχε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας) περιλάμβανε αγωγή με υπόθετα και στο τέλος, επειδή δεν τα δεχόταν, με κλύσμα που κι αυτό δεν το ήθελε φυσικά ο ασθενής. Επίσης λέει ότι τα ευρήματα είναι συνήθη για αυτή την αγωγή. Τα αδέλφια του δεν είχαν κανένα ίχνος κακοποίησης.

Τι θα είχε συμβεί, λοιπόν, αν οι γονείς αντί για τους θεσμούς είχαν παραδοθεί στους σχολιαστές του πρώτου σταδίου;

Θα δούμε κανένα ΜΜΕ να τηρεί την δεοντολογία; Θα μάθουμε ποτέ ότι δεν ισχύει ανεπιφύλακτα η πρώτη εντύπωση;

Και όπως πολύ σωστά γράφει και η δημοσιογράφος της «Εφ.Συν.» Χριστίνα Παπασταθοπούλου, «όταν πρόκειται για μωρά,για βρέφη, για ψυχούλες, για ιστορίες που από την αρχή έχουν κενά, περιμένετε να ολοκληρωθεί η έρευνα και μετά να βγάλετε το μίσος και την απανθρωπιά σας για τους γονείς που έτυχε να είναι πρόσφυγες. 

Και συμπληρώνω γιατί μόλις τώρα έγινε γνωστή η είδηση: Ελεύθεροι οι γονείς του βρέφους δεν υπάρχει σεξουαλική κακοποίηση. Τι έχετε να πείτε τώρα ανθρωπάκια;»...

e-tetradio.gr

2 σχόλια:

  1. Το γνωστό blog της περιοχής που έχει καθημερινά θέματα αιχμής τις λιτανείες, τα ζώδια και τα ματζούνια για μια ισχυρή στύση, έσπευσε από την πρώτη στιγμή να αναπαράγει την "είδηση".
    Φρόντισε να την πλαισιώσει με σχόλια των προθύμων να ξεράσουν τον ρατσιστικό εμετό τους όποτε τους δίνεται η ευκαιρία. Πράγμα που κάνει μονίμως και με κάθε ευκαιρία.
    Επίσης, φρόντισε,να "θάψει" κάθε σχόλιο που ήταν αντίθετο στην αναπαραγωγή ρατσιστικών σχολίων.
    Όταν το θέμα πήρε άλλη τροπή, φυσικά και δε θεώρησε ότι οφείλει μια συγγνώμη στους γονείς που έχασαν το παιδί τους και των των οποίων αναπαρήγαγε το διασυρμό.
    Φυσικά "θάβοντας" κάθε σχόλιο που αναφέρονταν στη συμπεριφορά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O.legomenos.fotoreporter.tis.tripas.ke.ton.kadon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)