Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Καιρός: Bροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας...



Για σήμερα, Κυριακή, προβλέπεται μεταβολή του καιρού με τοπικές βροχές αρχικά στα νοτιοδυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα...
νότια, ενω άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στα νότια πελάγη από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές και θα φτάσει στα βόρεια τους 19 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 19 με 20 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές μετά το μεσημέρι στην Αττική

 Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις, που γρήγορα θα πυκνώσουν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων υπάρχει από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και μη θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη  προβλέπονται αραιές νεφώσεις, που γρήγορα θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και από τη νύχτα βόρειοι 5 μποφόρ με τάση περαιτέρω ενίσχυσης. Θερμοκρασία: Από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)