Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου με τον Υποστράτηγο Δημόκριτο Κωνσταντάκο.




   Τον Υποστράτηγο Δημόκριτο Κωνσταντάκο, Διοικητή της ΙΙης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας
Πεζικού, υποδέχθηκε στο γραφείο της, την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου με τους συνεργάτες της Αντιδημάρχους Μαρία Γιακαμόζη, Μιχάλη Μέγα και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Σκύδρας Θεόδωρο Αντωνιάδη.
   Επρόκειτο για την αποχαιρετιστήρια επίσκεψη του Υποστράτηγου δεδομένου ότι σύντομα αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Υποδιοικητή της Γενικής Επιθεώρησης Στρατού.
   Η Δήμαρχος τον συνεχάρη και τον ευχαρίστησε θερμά για την άριστη συνεργασία τους και ταυτόχρονα εξέφρασε τη λύπη της για το σύντομο διάστημα που έμεινε στο Νομό μας.
   Ο Υποστράτηγος ευχαριστώντας από την πλευρά του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία του με τη Δήμαρχο και το Δήμο Σκύδρας αλλά κι όλους τους φορείς και τους παράγοντες του Νομού μας. Μάλιστα, επαίνεσε τη φιλόξενη συμπεριφορά των ανθρώπων του Νομού μας.
   Στο πλαίσιο της επίσκεψης έγινε μια σύντομη συζήτηση για τα δύο κρίσιμα ζητήματα με τα οποία βρίσκεται αντιμέτωπη η χώρα μας αυτήν την περίοδο, δηλ. τα όσα εξελίσσονται στον Έβρο και στο Αιγαίο  και την πανδημία του κορωνοϊού. Ωστόσο, όπως υπογράμμισαν, με ψυχραιμία, υπευθυνότητα, ετοιμότητα – αμεσότητα και ομοψυχία θα τ΄αντιμετωπίσουμε και θα τα καταφέρουμε και πάλι.
   Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης η Δήμαρχος ευχήθηκε στον Υποστράτηγο υγεία, δύναμη και επιτυχία και στα νέα του καθήκοντα λέγοντας συνάμα ότι θα τον επισκεφθεί στην Αθήνα, όποτε το επιτρέψουν οι συνθήκες.
   Ο Υποστράτηγος αντευχόμενος δήλωσε ότι θα την περιμένει και πως και ο ίδιος με την πρώτη ευκαιρία θα επισκεφθεί ξανά το Νομό μας έχοντας αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)