Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Ο καιρός σήμερα...


Από σήμερα, Παρασκευή, ξεκινάνε τα καλά νέα για τον καιρό που βελτιώνεται στις περισσότερες περιοχές και ανεβαίνει η θερμοκρασία. Έτσι σήμερα θα επικρατήσει...

γενικά αίθριος καιρός και μόνο στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φτάσει στα βόρεια τους 19 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 18 με 21 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 17 με 20 βαθμούς Κελσίου.


Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αττική

Στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6, στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου

Λίγες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και πρόσκαιρα το μεσημέρι - απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)