Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Διαμαρτυρήθηκαν παραγωγοί και πωλητές λαϊκών αγορών έξω από το Δημαρχείο Αλμωπίας.




Ανοικτές όλες η λαϊκές στην Ελλάδα  , πλην Αλμωπίας
Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προέβησαν  το πρωί της Παρασκευής παραγωγοί και πωλητές λαϊκών αγορών έξω από το Δημαρχείο Αλμωπίας.


Ζήτησαν από το Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση να τους εξηγήσει για ποιο λόγο έκλεισε τις λαϊκές αγορές πριν ακόμα υπάρχει κρούσμα, ενώ όλες οι λαϊκές πανελλαδικά είναι ανοικτές. Επίσης, ζήτησαν να μάθουν για ποιο λόγο μετά την άρση της καραντίνας στη Φούστανη και ενώ ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος  τους είχε ενημερώσει –όπως είπαν, ότι θα τις ανοίξει, οι λαϊκές παραμένουν κλειστές.
Σε πρόσφατη ανακοίνωση του ο Δήμος , την οποία υπέγραφε ο Δήμαρχος , επικαλείτο  ότι το κλείσιμο των λαϊκών του Δήμου , έγινε με οδηγίες του Νίκου Χαρδαλιά , χωρίς ωστόσο να δείξει κάποιο έγγραφο. Πηγές του Δημαρχείου  υποστηρίζουν ότι ο Δ ήμος επιμένει στην ίδια τακτική για να μην φανεί ότι οι παλιές του αποφάσεις στο όλο θέμα ήταν λανθασμένες και έγιναν για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα  πρόσωπα.
 «Να εξηγήσουν  γιατί όλες οι λαϊκές αγορές της Ελλάδας είναι ανοιχτές και οι δικές μας όχι. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να πετάξουμε τα εμπορεύματά μας, γι’ αυτό οφείλουν να απολογηθούν», ανέφεραν  σε δηλώσεις τους.

1 σχόλιο:

  1. Γιατί δεν λέτε πάλι ηλιθια και ύποπτη την απαγόρευση του ανοίγματος των λαϊκών αγορών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)