Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

ΔΙΑΝΟΜΗ ΞΗΡΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ




Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ σε συνεργασία με το Δήμο Βέροιας, το Δήμο Νάουσας και το Δήμο  Αλεξάνδρειας πρόκειται να πραγματοποιήσει διανομή μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ για τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ/ΚΕΑ.


ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ.

Σημεία διανομής:
1) Για τον Δήμο Βέροιας : Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο 3ο χλμ. Π.Ε.Ο Βέροιας-Θεσσαλονίκης.( δίπλα στα ελαστικά BRIDGESTONE), με εξαίρεση τις Δημοτικές Κοινότητες όπου η διανομή θα διεξαχθεί κατ΄ οίκον.

2)Για τον Δήμο Νάουσας: Η διανομή θα πραγματοποιηθεί κατ΄ οίκον.
3)Για τον Δήμο Αλεξάνδρειας: H διανομή θα πραγματοποιηθεί στο σημείο διανομής ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ 2ο χλμ Αλεξάνδρειας- Σχοινάς, με εξαίρεση τις Δημοτικές Κοινότητες όπου η διανομή θα διεξαχθεί κατ΄ οίκον.

Οι δικαιούχοι οφείλουν να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του οφείλει να έχει εξουσιοδότηση.
Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων( κυρίως πολυμελών οικογενειών) , συστήνεται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο/ καρότσι λαϊκής, για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.
Επίσης οι ωφελούμενοι που θα προσέλθουν στα σημεία διανομής να φροντίσουν να έχουν μαζί τους το ΕΝΤΥΠΟ  «ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤ΄ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)