Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Κ. Υ. ΑΡΙΔΑΙΑΣ


                                                                                 

Οι εργαζόμενοι του Κ. Υ. Αριδαίας αισθάνονται την βαθύτατη ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλους τους πολίτες του Δήμου Αλμωπίας,
για την εξαιρετικά  υπεύθυνη στάση που επέδειξαν τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα που θεσπίστηκαν από Πολιτεία για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19, αλλά και για την έμπρακτη στήριξη τους απέναντι μας, κατά το δύσκολο έργο που καλούμαστε να επιτελέσουμε ως Υγειονομική Μονάδα.
Στις δύσκολες στιγμές που βρίσκεται η πατρίδα μας, η ηθική και υλική προσφορά αποτελεί δείγμα γενναιόδωρου υψηλού φρονήματος και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης για τους δυνάμενους να προσφέρουν.
Με την εξόχως ευγενική συνεισφορά σας, να συνδράμετε στον αέναο αγώνα μας, που αγόγγυστα με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία προσφέρουμε καθημερινά στους συνανθρώπους, που μας έχουν ανάγκη, στηρίζετε και αναγνωρίζετε το έργο μας.
Πολύτιμοι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια, ανάλογα με τις δυνατότητες και τις δυνάμεις τους υπήρξαν πολλοί, απλοί πολίτες, επιχειρηματίες και φυσικά θεσμικοί φορείς του τόπου μας. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, απευθύνουμε τις ολόθερμες ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

7-21