Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Καταργούν την τηλεκατάρτιση μετά το φιάσκο

Το άνευ προηγουμένου φιάσκο της κυβέρνησης και του υπουργείου Εργασίας ανάγκασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει εντολή για
κατάργηση του προγράμματος τηλεκατάρτισης, λίγες μόλις ώρες μετά και τις αποκαλύψεις της «Εφημερίδας των Συντακτών».


Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Εργασίας «αφού προηγήθηκε σχετική έρευνα με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης επιστημόνων με τηλεκατάρτιση καταργείται».

Παράλληλα, ο Γιάννης Βρούτσης, ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή να... ξεκινήσει «αξιολόγηση των Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης μέσω ενδελεχούς ελέγχου της ποιότητας των προγραμμάτων κατάρτισης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού». 


Είχαν προηγηθεί αρκετές ημέρες όπου η κυβέρνηση δεχόταν σφυροκόπημα για το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης, ενώ, σήμερα, η «Εφ.Συν.» έφερε στο φως περαιτέρω αποκαλύψεις.

efsyn.gr

3 σχόλια:

  1. Ας την καταργήσουν.
    Στις καρδιές μας πάντα η Μακεδονία θα είναι Σκόιλ Ελικική!
    Κι ο Μέτζης ο γιος του του Νεούκτη του Β΄, θα είναι πάντα αυτός που διέδωσε στα πέρατα του κόσμου τον Ελικικό Μπολιτισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Telika.iparxun.poli.me.xamuti.pu.stirizun.tus.kleftes.tus.ta.pernun.apo.tin.dzepi.ke.xerunde.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ίδια κάνει και ο ανιψιός και σύμβουλος του Μητσοτάκη, ο Δημητριάδης(γιος της αδερφής του)με τα λεφτά που μοιράζει στα μμε που πρέπει να ταΐσει για να τον λιβανίζουν και να τον καλύπτουν.
    Είναι ο ίδιος που ήταν δικηγόρος της εταιρείας Energa της οικογένειας Φλώρου. Του Φλώρου που έφαγε εκατοντάδες εκατομμύρια, καταδικάστηκε σε 21!!!! χρόνια φυλακή, αλλά μια βδομάδα με τα την εκλογή Μητσοτάκη... Αποφυλακίστηκε!
    Ο κορονοϊός ανοίγει την όρεξη και κλείνει τα μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)