Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Κανονιές κατά του Δημάρχου Αλμωπίας και από τον Ζαβιόν

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΒΙΟΝ



 Τους ασκούς του Αιόλου  κατά του Δημάρχου Αλμωπίας  ανοίγει και ο Γιάννης Στεφανίδης (Ζαβιόν) , σχετικά με την λειτουργία του.
  Με επιστολή του προς το Δημοτικό συμβούλιο ο Γιάννης Στεφανίδης , ο οποίος προεκλογικά ήταβν ένθερμος υποστηρικτής του , τον κατηγορεί   για αθέτηση υποσχέσεων περί σωστής και δίκαιης διοίκησης . Παράλληλα αφήνει αιχμές για εξυπηρέτηση ημετέρων και σωρεία αναθέσεων που βλάπτουν τα συμφέροντα του Δήμου.   Ευθύνες όμως επιρρίπτει  και σε άλλους συμβούλους του , όπως και στην συνεργαζόμενη με αυτόν παράταξη του Νίκου Παρούτογλου.

 Η επιστολή :







Κυριακή, 26 Απριλίου 2020

«Κατώτερος των περιστάσεων, επέφερε συντρίμμια στη λειτουργία του Δήμου»
Στεφανίδης Ιωάννης (Ζαβιόν) - Νεοχώρι Αλμωπίας - 27 Απριλίου 2020

Προς: Πρόεδρο & Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας

Δεν πρόλαβε να συμπληρώσει οκτώ μήνες στη Διοίκηση του Δήμου και η νέα Δημοτική Αρχή με επικεφαλής το Χρήστο Μπάτση, με τις πράξεις της, δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και τα σχέδια της για τον τρόπο διοίκησης του Δήμου.

Προσλήψεις ημετέρων, χωρίς να τηρούνται οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες, αναθέσεις έργων σε «φίλους» & ψηφοφόρους καθώς επίσης και σειρά ενεργειών, που προκαλούν τεράστια βλάβη στο Δήμο. Η λέξη «διαγωνισμός» είναι άγνωστη στο λεξιλόγιο του Δημάρχου και των «παρατρεχάμενων» του. Συνεχής κατασπατάληση των πόρων του Δήμου, στερώντας τους πολίτες από παραγωγικά έργα, που θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας που τους απασχολούν.

Οι πολίτες που πίστεψαν προεκλογικά στα λόγια του, έχουν απογοητευθεί και νοιώθουν προδομένοι. Οι σύμβουλοι της Παράταξής του και οι συνεργαζόμενοι, έχουν βολευτεί στις έμμισθες θέσεις, με τους παχουλούς μισθούς και έχουν μετατραπεί σε πειθήνια όργανα του Δημάρχου και του περιβάλλοντος του.

Καλώ τον Δήμαρχο, να αλλάξει στάση και να τηρήσει αυτά που υποσχέθηκε στους πολίτες της Αλμωπίας. Αυτά που μας περιέγραψε, ως σχέδιο διοίκησης του Δήμου και σταματήσαμε την προσπάθεια διεκδίκησης ενεργού ρόλου στα διοικητικά δρώμενα του Δήμου, στρατευόμενοι στο πλευρό του.

Κύριε Μπάτση, από τους πρώτους μήνες διοίκησης, φανήκατε κατώτερος των περιστάσεων και διαψεύσατε τις προσδοκίες του κόσμου, που σας τίμησε με την ψήφο του. Ο απολογισμός δράσης του πρώτου οκταμήνου της θητείας σας, θα μπορούσε να αποδοθεί, με τη λέξη «συντρίμμια», που επιφέρατε στη λειτουργία του Δήμου.

Οι πολίτες αντιδρούν απέναντι στην «αυθαιρεσία» της εξουσίας και στα όσα συμβαίνουν στο Δήμο. Αυτήν την αντίδραση, θα την διαπιστώσετε, στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και καθημερινά καθώς δεν πρόκειται να μείνουμε απαθείς.

Με εκτίμηση
Στεφανίδης Ιωάννης (Ζαβιόν)

3 σχόλια:

  1. Ποιος του έγραψε τη π@π@ρά είπαμε;Μόνος δύσκολα...
    Μόλις ανοίξουν τα σχολεία ευκαιρία να ξαναρχίσει κάτι που παράτησε πριν 50(:) χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά αφού είπαμε η μόρφωση δεν χρειάζεται φτάνει να είσαι καλό παιδί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε αφού μίλησε κ ο ζαβιον είμαστε όλοι για λυπηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)