Κυριακή 26 Απριλίου 2020

O Σκουπιδοπόλεμος στον Δήμο Αλμωπίας συνεχίζεται


·                                          
Έναν κάδο γεμάτο βρήκαν οι ¨πραιτωριανοί" του Δημάρχου και το έκανα σημαία για να πλήξουν την παράταξη Παρούτογλου
Ο «υπόγειος» πόλεμος της παράταξης του Δημάρχου Αλμωπίας κατά της συνεργαζόμενης παράταξης του Νίκου Παρούτογλου καλά κρατεί .
Η γενικά καλή  πορεία της Αντιδημαρχίας καθημερινότητας  υπό την ηγεσία του  Τάσου Θεοδωρίδη ((Τσερκέζου)    παρά τα προβλήματα που υπάρχουν και αυτά που σκόπιμα του βάζουν  . Έτσι  τον περιμένουν στην γωνία και ότι στραβό υπάρχει το αναδεικνύουν  με  ύπουλο τρόπο. Τελευταίο χτύπημα κάδος στην Μηλιά. ‘Ήταν  ο μοναδικός για να τον πλήξουν και να καλύψουν την δική τους ανεπάρκεια μέχρι στιγμής σε όλους τους  τομείς. Ακόμα και ο κορωνοϊός και η καραντίνα που επέβαλαν αδικαιολόγητα στην Φούστανη στράφηκε μπούμερανγκ. Τα εύσημα πήρε  η δομή ΒΟΗΘΕΙΑ  ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ   που διαχειρίζεται η ΔΗΚΕΑ   της οποίας πρόεδρος είναι ο Γιώργος Λεμονίδης της παράταξης του Ν. Παρούτογλου επίσης.
Η πρακτική αντιμετώπιση των ζητημάτων και η αποτελεσματικότητα των τομέων  που έχει αναλάβει η παράταξη Παρούτογλου είναι ολοφάνερο ότι ενοχλεί την παράταξη του Δημάρχου , η οποία μάλλον  προσπαθεί  να αναχαιτίσει με άνανδρα χτυπήματα κάτω από την μέση προς το παρόν. Αναζητεί δε και άλλες πιο αόρατες λύσεις , αλλά οι στενοί εμπνευστές  δεν βρίσκουν διότι  δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν πρώτα την δική τους ανεπάρκεια.
Ένα είναι βέβαιο . Μέχρι το τέλος της θητείας δεν πρόκειται να λείψουν οι αστειότητες και η διασκέδαση του κόσμου.

1 σχόλιο:

(3)