Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Ο αυθορμητισμός των εξωδίκων



 

 Εξακολουθούν να εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον Δήμαρχο Αλμωπίας οι διάφοροι «φωτεινοί συμβουλάτορες»  γράφοντας του διάφορα κείμενα που υιοθετεί τυφλά , δείχνοντας πλέον στην πράξη ότι μάλλον ΔΕΝ ΖΕΙ ΠΙΑ ΕΔΩ


Στην τελευταία γραπτή ενημέρωση του σπάει όλα τα κοντέρ.  Αναφέρεται και  για το περιβόητο εισιτήριο των Λουτρών Πόζαρ , για το οποίο έγινε τόσος ντόρος και που αποδείχτηκε ότι  δεν υπήρχε τίποτα μεμπτό . Στη γραπτή ενημέρωσή του  επικαλείται λέξεις που ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκαν και υφος που κάθε άλλο σε πρώτο πολίτη του τόπου αρμόζει. 

 Τι υποστηρίζει


«Δυστυχώς ο Κορωνοϊός δεν άφησε ανέπαφη τη Λουτρόπολη και οι άνθρωποι δεν άφησαν ανέπαφη την επιχείρηση των Λουτρών.
Ζήσαμε εν μέσω Κορωνοϊού, το έπος του εισιτηρίου.  Μια φορά και έναν καιρό, υπήρχε ένα εισιτήριο. Κάποιος το είχε. Σε κάποιον το έδειξε. Κάποιος το πήρε. Ποιος το έχεις; Κάποιος το κρύβει. Είναι σίγουρα πλαστό! Ποιος κλέβει τα Λουτρά; ( (σ.σ.  που ειπώθηκε αυτό;)Δώστε μας εξηγήσεις! Και ξανά από την αρχή. Επιστρατεύτηκαν ραδιόφωνα και ηλεκτρονικός τύπος. Ακόμα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ποιο το αποτέλεσμα; Να πληγεί, προσωρινά ευτυχώς, το κύρος της επιχείρησης των Λουτρών, η οποία στηρίζει ενεργά την οικονομία του Δήμου μας και μετά να επανέλθουμε στην κανονικότητα. Παρεμπιπτόντως, μέχρι σήμερα δεν ακούστηκε μία συγνώμη.  (  Σ.Σ. Από ποιον;  Στείλτε εξώδικα. Το πρόσφατο αγαπημένο  σας σπορ. Δεν είναι όμως όλοι δηλωσίες ) . Όχι για το πρόσωπό μου, ούτε για την επιχείρηση,  αλλά γι αυτόν τον άνθρωπο  που εκθέσατε με το χειρότερο τρόπο. ( Σ.Σ.  Ποιον άραγε εννοεί;)  Φυσικά ένας απλός, πηγαίος άνθρωπος δεν ξέρει και δεν οφείλει να ξέρει, να χειρίζεται τα μέσα.(Σ.Σ. Μετά τα απειλητικά εξώδικα τον έπιασε η λύπη και η συμπόνοια  γιατί τον θεωρεί   ανίκανο να χειριστεί τα ΜΜΕ.   Δεν έχει παρά να διοργανώσει ένα απογευματινό ομαδικού κλάματος )
Όπως ήδη θα έχετε δει, στο σημερινό μας συμβούλιο υπάρχει η ενημέρωση του Προέδρου μας, σχετικά με επιστολή του κυρίου Στεφανίδη προς τον Πρόεδρο ΔΣ, όπου μου προσάπτει κατηγορίες για τον τρόπο που δρω ως Δήμαρχος και χειρίζομαι σχετικές με το αξίωμά μου υποθέσεις. Απήντησα με εξώδικη διαμαρτυρία στον υπογράφοντα  και εκείνος υπαναχώρησε με επιστολή που έχετε επίσης στα χέρια σας. Μετά από αυτό κάνω δεκτή την έγγραφη εξήγηση του κυρίου Στεφανίδη και θεωρώ το θέμα λήξαν.



Πολύ αυθορμητισμό διακρίνω κ. Δήμαρχε . 
Ο πολύ αυθορμητισμός  βλάπτει  σοβαρά 
την νοημοσύνη μας .
 Ειδικά ο αυθορμητισμός των εξωδίκων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)