Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Εξώδικα και δηλώσεις- μνημεία βλακείας - στον Δήμο Αλμωπίας




ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ   και πρωτοφανείς καταστάσεις συμβαίνουν στον Δήμο Αλμωπίας. Ο Δήμαρχος προφανώς ένοιωσε την ανάγκη να τον αναγνωρίσει ο Γιάννης Στεφανίδης    (Ζαβιόν) 
πόσο καλός δήμαρχος είναι. Το απαίτησε μάλιστα  με εξώδικο. Για την ιστορία και μόνο , χωρίς κανένα άλλο σχόλιο δημοσιεύουμε το εξώδικο και την πλήρη συμμόρφωση – άτακτη  υποχώρηση  του Ζαβιόν. Να δούμε τι άλλο θα δούμε:



















  Η ...ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΖΑΒΙΟΝ 


















 ..............ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ 

ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ


6 σχόλια:

  1. Den.mboris.na.katigoris.kapjon.oti.to.isitirjo.den.exi.ti.i.ke.na.to.vgazis.stin.dimosijotine.to.ligotero.pu.mboruse.na.pati.o.kirijos.zavjon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζούμε μεγάλες στιγμές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι νόμισες Γιαννάκη;εσύ έπρεπε να το ηξερες καλύτερα,τι σημαίνει Δεξιά.Σε άκουγα στους δρόμους, παντα εκ του ασφαλούς,να βρίζεις το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ χυδαια,χωρίς φόβο.Γιαννη τώρα πιστεύω,θα καταλαβες,πως βλέπει ο καθένας την δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πάλι βλέπεις παντού τον Μητσοτάκη να σε κυνηγά.Ηρεμησε θα σας ξαναβγάλει ο λαός σε λίγα χρόνια και θα συνεχίσετε την μάσα.

      Διαγραφή
  4. Μεγάλη πρεμούρα έπιασε το δήμαρχο να αποδείξει το αυτονόητο. Κάτι περίεργο συμβαίνει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Τόση προσπάθεια για να αποδειχθεί ότι ο Ζανβιόν είναι παρλαπίπας; Αυτό το γνωρίζουν και οι πέτρες. Άρα κάπου αλλού έχει λερωμένη τη φωλιά του ο Δήμαρχος και φωβάται τον έλεγχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)