Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Θρίαμβος για τον Ολυμπιακό, 2-0 τον ΠΑΟΚ και ...επιστροφή στον τελικό του Κυπέλλου


Θρίαμβος για τον Ολυμπιακό, 2-0 τον ΠΑΟΚ και ...επιστροφή στον τελικό του Κυπέλλου
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-0 και ανέτρεψε την ήττα με 3-2 στη Θεσσαλονίκη. Έτσι, προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου, όπου ήδη τον περίμενε από το απόγευμα η ΑΕΚ.
Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες χωρίς να σκοράρει.

Ο Μασούρας «λύτρωσε» τον Ολυμπιακό κάνοντας το 1-0 με κεφαλιά μετά από λάθος του Ίνγκασον στο 64' και ο Καμαρά έκανε το 2-0 στο 84' και έδωσε και με τη βούλα την πρόκριση στους Πειραιώτες.
Λίγο νωρίτερα, είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία ο Βαρέλα για να ισοφαρίσει. Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες του ΠΑΟΚ για το 2ο γκολ του Ολυμπιακού, καθώς ο Φορτούνης ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου στην αρχή της φάσης και υπήρξε παρανόηση για το πότε επέστρεψε μετά τον τραυματισμό.
Έτσι, ο Ολυμπιακός επιστρέφει μετά από 5 χρόνια σε τελικό, εκεί όπου προκρίθηκε νωρίτερα για 5η σερί χρονιά η ΑΕΚ που απέκλεισε με περιπετειώδη τρόπο τον Άρη.
Στόχος του Ολυμπιακού πλέον είναι και οι δύο τίτλοι στη χώρα μας, ώστε να επικεντρωθεί στο μεγάλο παιχνίδι με την Γουλβς στις 5 Αυγούστου.
Η ΑΕΚ, θέλει να επαναλάβει τον θρίαμβο του 2016 απέναντι στους Πειραιώτες και να κατακτήσει τον τίτλο μετά από 3 συνεχόμενες ήττες σε τελικό, όλες από τον ΠΑΟΚ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)