Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Στον πάτο η κατάντια του Δήμου Αλμωπίας




ΔΕΝ ΣΥΝΕΔΡΙΆΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ  ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ  ,
 ΓΙΑΤΊ  TOYΣ 
ΠΑΡΆΤΗΣΕ Η ΕΤΑΙΡΊΑ
 ΠΟΥ ΚΆΝΕΙ ΤΙΣ  ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΉΣΕΙΣ


Στο χαμηλότερο σημείο της κατάντιας έχει φτάσει πλέον ο Δήμος Αλμωπίας. Το κορυφαίο όργανό του που είναι το δημοτικό συμβούλιο  δεν συνεδριάζει δια ζώσης όχι πλέον λόγω κορονοιού , αλλά επειδή η εταιρεία που έκανε την απομαγνητοφώνηση  δεν επιθυμεί  να συνεχίσει περαιτέρω.
Κανείς δεν σκέφτηκε  να επιληφθεί εγκαίρως του προβλήματος . Ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου . Δημήτρης Βέσκος που ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε ότι δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση. Ό,τι είναι να κάνει θα  το κάνει ενημερώνοντας το Δημοτικό Συμβούλιο. Από τον τρόπο που απάντησε  ο κ. Βέσκος  ότι όχι μόνο  αληθεύει η πληροφορία , αλλά αποτελεί  και μία προσωπική πολιτική ήττα το όλο ζήτημα που μάλλον εντέχνως του φόρτωσαν. Όποια και να είναι η  αιτία πρόκειται για πλήρη κατάντια , διότι πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου συμβαίνει κάτι τέτοιο.

1 σχόλιο:

  1. Πάω στοίχημα ότι δεν είχαν ιδέα, ούτε τους είχε περάσει ποτέ απ' το μυαλό(;) ότι υπήρχε τέτοια πιθανότητα. Δεν μπορεί να ενημερώθηκαν τελευταία στιγμή. Ποιος υπάλληλος του δήμου ήταν αρμόδιος για το ζήτημα; Αλλά, τι λέω; Υπάρχει ποτέ περίπτωση να αναλάβει κανείς τις ευθύνες που του αναλογούν;
    Όχι κατάντια, τσαντίρι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)