Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Απ ευθείας ανάθεση επίβλεψης σε ειδική συνεργάτιδα του Δημάρου Αλμωπίας



 




Στον  ορισμό επιβλέποντα Μηχανικού για τηλειτουργία του έργου «Μικρός Υδροηλεκτρικός Σταθμός  εγκατεστημένης  ισχύος  130kw της  επιχείρησης,  όπως  ειδικότερα περιγράφεται στη  μελέτη  παροχής  υπηρεσιών,  στην Μελίτα Χισκάκη,  Μηχανολόγος Μηχανικός , η οποία  είναι ειδική συνεργάτης  του προχώρησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας . Σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται δημοσιεύονται  στην « διαύγεια»  .



Συγκεκριμένα αναφέρει:

Αναθέτουμε  την  παροχή  της εργασίας «Αμοιβές  λοιπών  εκτελούντων  ειδικές υπηρεσίες  με  την  ιδιότητα  του  ελεύθερου  επαγγελματία», με  σκοπό  τον  ορισμό επιβλέποντα Μηχανικού για τηλειτουργία του έργου «Μικρός Υδροηλεκτρικός Σταθμός  εγκατεστημένης  ισχύος  130kw της  επιχείρησης,  όπως  ειδικότερα περιγράφεται στη  μελέτη  παροχής  υπηρεσιών,  στην καΧισκάκη  Μελίτα, ΜηχανολόγοςΜηχανικός,  με ΑΦΜ ΧΧΧΧΧΧ,  με  στοιχεία  επικοινωνίας,  οδός:
ΧΧΧΧΧΧΧ, Αριδαία, Τ.Κ.: 58400, Πόλη: ΑΡΙΔΑΙΑ, τηλ.: ΧΧΧΧΧΧΧ, έναντι του ποσού  των   1.000,00  ευρώ χωρίς  Φ.Π.Α.  (1.240,00  με  ΦΠΑ),ύστερα  από  την υποβληθείσα προσφορά.
Δ .Η ανάθεση αφορά υπηρεσίες «Αμοιβές λοιπών εκτελούντων ειδικές υπηρεσίες με την ιδιότητα  του  ελεύθερου  επαγγελματία», με  σκοπό  τον  ορισμό  επιβλέποντα Μηχανικού  για  τη λειτουργία  του  έργου  «Μικρός  Υδροηλεκτρικός  Σταθμός εγκατεστημένης ισχύος 130kw της επιχείρησης.Πιο συγκεκριμένα, θα περιλαμβάνει τις καθορισμένες στο νόμο, εργασίες επίβλεψης λειτουργίας του έργου σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν. Το έργο αυτό της επίβλεψης θα περιλαμβάνει ενδεικτικά και όχι περιοριστικά:
α)Την  επίβλεψη  λειτουργίας  του  έργου  «Μικρός  Υδροηλεκτρικός  Σταθμός εγκατεστημένης ισχύος 130kw της επιχείρησηςΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε.»
β) Την εκτέλεση και στον συντονισμό αναγκαίων πρακτικών χειρισμού για την ορθή λειτουργία της εγκατάστασης
 γ)  Την  επιτήρηση  του  έργου  και  της  λειτουργίας  του  ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμούδ)  Θα  ελέγχει κάθε είδους διαδικασία ανανέωσης αδειών.
ε) Την παρακολούθηση του έργου ποιοτικά και ποσοτικά, ώστε, να εφαρμόζονται πλήρως  οι  μελέτες  που  συντάχθηκαν,  σύμφωνα  με  τις  ισχύουσες  διατάξεις  και προδιαγραφές.
ζ). Την υλοποίηση προγράμματος ασφαλείας  και υγείας στο επίπεδο ευθύνης του με υποβολή γραπτών προτάσεων σε συνεννόηση με τον αρμόδιο τεχνικό ασφαλείας της επιχείρησης, ώστε να τηρούνται πλήρως και επακριβώς όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις του Νόμου.
η)Ο  ανάδοχος έχει την ευθύνη για τη σχολαστική τήρηση των, από το Νόμο ή τη πρακτική,  προβλεπομένων  βιβλίων  ή  εντύπων  που  απαιτούνται  για  τη  σωστή επίβλεψη των εργασιών του έργου.
θ)Την εκτέλεση κάθε άλλης εργασίας που προβλέπεται από την ισχύουσα Νομοθεσία και αν ακόμη δεν αναφέρεται ρητά στην παρούσα απόφαση.Ε.
Ο χρόνος παράδοσης της υπηρεσίας ορίζεται από την υπογραφή της απόφασηςκαι για ένα χρόνο.
 ΣΤ.  Η αμοιβή θα καταβάλλεται με την τμηματική παράδοση-εκτέλεση της παροχής υπηρεσιών σε μη τακτικά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με τις εκτελεσθέντες εργασίες, ύστερα από την έκδοση σχετικού παραστατικού από τον συνεργάτη, εφόσον βεβαιώνεται η πρόοδος και η καλή εκτέλεση της εργασίας, από την αρμόδια επιτροπή της επιχείρησης. Η πληρωμή του συμβατικού ποσού θα γίνει με την έκδοση ενταλμάτωνπληρωμής, μετά την υποβολή από τον πάροχο ισόποσου εξοφλητικού τιμολογίου και η συνολική αξία της ανάθεσης είναι το ποσό των 1.000,00 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α. (1.240,00 με ΦΠΑ)

ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε


9 σχόλια:

  1. Εκείνος ο μπογιατζής τις Πέτρας, τού Νερομυλου και τού Προδρόμου που ακούει στο όνομα Πάρη (Παράσχος) Τι απέγινε??
    Ούτε φωνή ούτε ακρόαση...
    Κόπηκε η λαλιά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα είχε συγκεκριμένο ρόλο, ενώ έλεγε άλλα για να ξεγελά τον κόσμο. Στην συνγκυβέρνηση της Αλμωπίας με δικιά του βούλα έχουν γίνει και γίνονται τρεις χειρότερα από όσα τόσα χρόνια κατήγγελε. Τώρα όμως είναι αυτός που τα ρυθμίζει. Τελικά διαμαρτύρόταν γιατί του έλειπε η εξουσία, ΤΩΡΑ Ο Λ Α ΚΑΛΑ

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ φίλε μου.. Πολύ σωστά.
      Του έλειπε η Δόξα...
      Του έλειπε το βάζο με το μέλι για να βγάλει τα σπασμένα όλων των προηγούμενων ετών πού είχε ξοδευτεί...
      Και το μεγάλο μίσος για αυτούς που έσυρε στα δικαστήρια..
      Εγώ προσωπικά τον έβλεπα πάντοτε έναν ξεγανωτω τενεκέ...

      Διαγραφή
  2. Ωωωωωωω κουτρι μιτρε.
    Ωωωωωωωωκουτρι πιετρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον πιό κατάλληλο Άνθρωπο δόθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατά τα αλλάλλα αμισθί η μελισταλακτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ντροπή, αυτά ούτε στη Μπανανία δεν γίνονται. Ο δήμος έχει ηλεκτρολόγο μηχανικό και θα μπορούσε να υπογράψει την άδεια. Αλλά βρήκε η Μελίτα την ευκαιρία να βγάζει ξεκούραστα, χωρίς να κάνει τίποτε, μα τίποτε ένα χιλιαρικάκι καθαρό. Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και σιγά μην είναι 1000€. Αυτά είναι αυτά που φαίνονται. Τα συμφωνημένα είναι άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)