Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Ζαλισμένη η παράταξη Χ. Μπάτση από τα χαστούκια του κόσμου και των θεσμών

Σε λιγότερο από ένα χρόνο κατάφεραν να στρέψουν όλο τον κόσμο εναντίον τους



Ο  ΕΓΩΪΣΜΟΣ  ΤΟΥΣ  ΟΔΗΓΕΙ 
ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΟΝ ΤΟΠΟ 


ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ




ΕΝΤΟΝΟς  είναι πλέον ο προβληματισμός  στην παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση . Κάποιοι  από το συμβούλους αναρωτιούνται  αν είναι στραβός ο γυαλός ή αν στραβά αρμενίζουν αυτοί.

Η αλαζονεία του Δημάρχου που δηλώνει αυτάρεσκα ότι  εκλέχτηκε από 65 %  του  κόσμου  στην πραγματικότητα έχει συρρικνωθεί  ούτε στο15%. Όλοι βάλλουν εναντίον  του  για απερίσκεπτες και αχρείαστες ενέργειες. Το θέμα των αχρείαστων προς το παρόν  πεζοδρομήσεων που θέλει να επιβάλλει με το έτσι θέλω χωρίς προηγούμενο διάλογο και μελέτες από ειδικούς, έχει ξεσηκώσει εναντίον του σχεδόν τους Πάντες . Πρώτη και καλύτερη την παράταξη με την οποία συνδιοικεί. Την παράταξη του Ν. Παρούτογλου, που απηύδησε από τα ψέματα  Μπάτση , και αναγκάστηκε να βγάλει δημόσια ανακοίνωση και να  διαχωρίσει την θέση της και να γνωρίσει τα είχε προτείνει στο επίμαχο δημοτικό συμβούλιο  που παραποίησε η παράταξη Μπάτση  και έδινε ψευδείς εντυπώσεις προς τα έξω. Ζητά δε όλα να επανέλθουν στην πρότερη κατάσταση μέχρι να τηρηθεί η πρέπουσα διαδικασία.
 Ο Εμπορικός  Σύλλογος Αριδαίας  με ψήφισμα των μελών  του  τίθεται αντίθετος κατά 70% περίπου.
Το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Αριδαίας με δημόσια δήλωσή του καλεί την ΔΗΜΟΤΙΚΉ Αρχή  να ανοίξει τους δρόμους ενώ την κατηγορεί ότι έδωσε την χαριστική βολή μετά τα προβλήματα που έφερε ο Κορονοϊός .
Ο Δήμαρχος ασχολείται με όσα γράφουν τα site και επιδίδεται στην υποβολή μηνύσεων κατά βούληση.  Αδυνατεί να παρακολουθήσει την πραγματικότητα. Όλα δίνουν την εντύπωση ότι είναι αφημένα  στον αυτόματο πιλότο.
 Στο Δημαρχείο παρατηρούν αμήχανα  τα τεκταινόμενα και σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Περιμένουν κάποιο θαύμα χωρίς να έρχεται από πουθενά. Οι πληροφορίες μάλιστα τους φέρουν να έχουν χωριστεί και σε ομάδες .
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Βέσκος με τεράστια  πολιτική εμπειρία δείχνει να παίρνει αποστάσεις . Κατά  άλλους  δε, έχει απομακρυνθεί εντέχνως και σκοπίμως από το περιβάλλον του Δημάρχου .Αν και ο ίδιος προ μηνός περίπου είχε δηλώσει δημόσια υπακοή και υποταγή στον δήμαρχο σε σχετικό δημοσίευμα μας , κάνοντας  τότε λόγο ότι όλα είναι  κατασκευάσματα  ευφάνταστου δημοσιογρά φου   των Μέσων μας.
Το χειρότερο όμως είναι το γεγονός ότι αυτή την στιγμή η αποδοχή του δημάρχου κυμαίνεται στο 10%. Πριν συμπληρώσει ένα χρόνο έκανε τον κόσμο να αναρωτιέται αν πράγματι  « ΕΔΩ  ΖΟΥΝΕ»

4 σχόλια:

  1. ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ...ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιοί θα τους περπατούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χωρίς πάρκινγκ οριοθετειμενα χωρίς μελέτη χωρίς δημοτική αστυνομία κύριε μπινο και βεσκο και μετά μικρέ Μπάτση και χωρίς επικοινωνία πια με την πραγματικότητα από το κακό στο χειρότερο.τα σχόλια είναι περιττά.Και εδώ πάλι έρχεται μια ερώτηση έχει γίνει ποτέ αίτημα προς το υπουργείο υγείας για ένα νοσοκομείο μικρό μετά τα χάλια της Έδεσσας τα τελευταία χρόνια??????? Άντε γειά ρουφιάνοι.Και μπινο εσύ με τα τσιπακια τη ωρα δουλεύεις? Μας έχεις μπερδέψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε μια καθαρά αγροτική περιοχή αντί να κάνετε έργα (μια λιμνοδεξαμενή ένα αρδευτικό) και τόσα άλλα ασχολείστε με Μ......ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)