Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Μεγαλοβιομήχανος μηνύσεων ο Δήμαρχος Αλμωπίας





ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ



ΑΠΟ ΜΑΝΙΑ καταδίωξης δίνει την εντύπωση ότι πάσχει ο Δήμαρχος Αλμωπίας. Επίσης δίνει την εντύπωση ότι προσπαθεί  να πείσει τον εαυτό του  πως έχει εκλεγεί δήμαρχος Αλμωπίας καταφεύγοντας στην υποβολή μηνύσεων σε όσους του κάνουν κριτική,
Τελευταίο επίτευγμα  η υποβολή μήνυσης εναντίον μας , όπως υποστηρίζει στην γραπτή ενημέρωση στην δια περιφοράς  συνεδρίαση  του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας,
Μάλιστα  ζητά από  όλους τους δημοτικούς συμβούλους να τον στηρίξουν. Αντί να δώσει ως οφείλει   εξηγήσεις για ένα θέμα που εξ αιτίας του διχάστηκε η Φούστανη με την εισήγηση του να τεθεί σε καραντίνα χωρίς να ρωτήσει κανέναν ζητάει και τα ρέστα.
Τι ισχυρίζεται:
Ενημέρωση Δημάρχου
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Δυστυχώς η κανονικότητα δεν είναι τόσο κοντά μας και έτσι αναγκαζόμαστε για άλλη μια φορά, να συνεδριάσουμε εξ αποστάσεως.
Συνάνθρωποί μας συνεχίζουν να δοκιμάζονται από τον ιό που, όπως φαίνεται, βρίσκεται ανάμεσά μας. Σήμερα όσο ποτέ, η σοβαρότητα επιβάλλεται να καθορίζει τις πράξεις μας.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε γίνει μάρτυρες και εμείς, ως δημοτική αρχή, αποδέκτες μιας επίθεσης από συγκεκριμένο τοπικό μέσο. ( σ.σ.   δεν  έχει το θάρρος ως πρωτος(;) πολίτης να το κατονομάσει)  Οι άκρως συκοφαντικές κατηγορίες  ( σ.σ. βγάζει απόφαση πριν  το δικαστήριο) για διασπάθιση  δημοσίου χρήματος,  ( σ,σ,  που το διάβασε αυτό ;) για χρηματικά οφέλη υμετέρων και υπαλλήλων του Δήμου, για εκμετάλλευση της υγειονομικής κρίσης του Δήμου μας με επίκεντρο την καραντίνα της Φούστανης  ξεφεύγουν από τη δημοσιογραφική κριτική (   σ,σ, με γεια το κριτικόμετρο που πήρε) και πλέον ανήκουν στην αρμοδιότητα της δικαιοσύνης. Εγώ προσωπικά και οι αντιδήμαρχοι της παράταξής μας,  (σ.σ  Αντιδήμαρχοι που ρωτήθηκαν δεν ήταν ακόμα σίγουροι αν υπέβαλλαν  ακόμα μήνυση),υποβάλαμε μήνυση κατά του συγκεκριμένου μέσου, το οποίο ενώπιον πλέον του Εισαγγελέα( σ,σ, προκαταβάλλει και εκθέτει την δικαιοσύνη με την βεβαιότητα   ότι έχει προδιαγραφεί  το αποτέλεσμα της μήνυσης. Το μόνο που παρέλειψε  να γράψει είναι η επιβολή της ποινής, Τι λέει άραγε η Δικαιοσύνη;)  θα κληθεί να αποδείξει τα γραφόμενά του. Οφείλω να ομολογήσω ότι η «δημοσιογραφική» πρακτική του προαναφερόμενου, όχι απλά δεν ακολουθήθηκε από τα τοπικά  ΜΜΕ αλλά σχεδόν απομονώθηκε και φυσικά προς τιμήν τους. Έχω ξαναμιλήσει για κανιβαλισμό προσωπικοτήτων,    (σ.σ. μήπως κανιβαλισμός είναι τελικά δήμαρχε αυτό που κάνεις εσύ με τις πολλαπλές   απ ευθείας  αναθέσεις  που κάνεις εσυ σε κολλητούς , στερώντας τα στοιχειώδη από άλλους επαγγελματίες;)
για προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης με την παράθεση «ανωνύμων» σχολίων, για την πλαστή ηθική του εμφανιζόμενου ηλεκτρονικού όχλου ( έτσι λες τώρα τους ψηφοφόρους;). Αυτά είναι φαινόμενα των καιρών μας που δυστυχώς πρέπει να διαχειριστούμε εξυψώνοντας τη δική μας πολιτική ηθική πάνω και πέρα από πολιτικές στοχεύσεις και μικροπολιτικούς ρεβανσισμούς. Για το λόγο αυτό, σας καλώ να καταδικάσετε τα συγκεκριμένα καταγγελλόμενα δημοσιεύματα και να απαιτήσετε την ηθική αποκατάσταση των βαλλόμενων.
Δεν μένει πλέον να δούμε την επίσημη θέση των  άλλων παρατάξεων 


 ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ  ΓΡΑΨΕΙ






280 ΧΙΛ, ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΗΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ

Ούτε ο ίδιος ο Δήμαρχος Αλμωπίας κατάλαβε γιατί εισηγήθηκε την καραντίνα στη Φούστανη

ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ;

Ποσό 280 χιλ. ευρώ διατίθενται στον Δήμο Αλμωπίας, για την καραντίνα της Φούστανης στις αρχές Απριλίου. Μια καραντίνα πρωτοφανής στα παγκόσμια χρονικά. Σύμφωνα με πληροφορίες η αποδοχή του ποσού  εγκρίθηκε  από την οικονομική επιτροπή που συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών την Τρίτη 8 Ιουνίου. Σαράντα χιλιάδες ευρώ πρόκειται να διατεθούν σε υπαλλήλους και άτομα που βοήθησαν τις ημέρες της καραντίνας. Στο μεταξύ μέχρι στιγμής ο Δήμαρχος δεν έχει απαντήσει ακόμα για ποιον λόγο  εισηγήθηκε  την καραντίνα χωρίς να συμβουλευτεί κανέναν ή να συνεδριάσει πρώτα η αρμόδια επιτροπή. Στο μεταξύ μεγάλα ερωτηματικά προκαλεί η δράση εθελοντών που πρόσφεραν αφιλοκερδώς  τότε υπηρεσίες, όπως άφηνε να εννοηθεί η Δημοτική αρχή. Μια επίσημη τοποθέτηση  από τον Δήμοασφαλώς θα έλυνε πολλές απορίες. 

4 σχόλια:

  1. Για ποιον κανιβαλισμο μιλαει? Για τα σχολια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον παρέσυραν. Του είπαν ότι άλλο πράμα σημαίνει κανιβαλισμός.

      Διαγραφή
  2. Το πούλησαν για λίγα αργύρια τι είναι; σε ποιον; δε μας λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πουλησαν το χωριο φουστανη δεν λυπηθηκαν ρους χωριανιυς τους. Πηραν ποσα λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)