Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Το απύθμενο θράσος Μπάτση


 

Από την μία υποβάλλει μηνύσεις  για συκοφαντία  κατά των ΜΜΕ  που διαθέτουμε  και από την άλλη στέλνει τα δελτία τύπου  στα συκοφαντικά αυτά ΜΜΕ.

 Κύριε Δήμαρχε  δεν χρειάζεται ειδική ανάλυση για να διαπιστώσει κανείς ότι κάτι δεν πάει καλά  με την συμπεριφορά σας, Δεν ξέρω αν φταίνε οι ενδεχόμενες τύψεις που νοιώθετε για την αποστασία –προδοσία του προκατόχου σας Δ, Μπίνου, ή αν συμβαίνει κάτι άλλο όπως  ισχυρίζονται κάποιοι κοντινοί σας ότι    σας χορεύουν όπως θέλουν  κάποιο  που κινούν τα νήματα. Ξέρεις εσύ. 





 Δεν υπάρχει ίχνος λογικής να ισχυρίζεσαι  ότι
«έχετε γίνει μάρτυρες και εμείς, ως δημοτική αρχή, αποδέκτες μιας επίθεσης από συγκεκριμένο τοπικό μέσο, άκρως συκοφαντικές) για διασπάθιση  δημοσίου χρήματοςγια χρηματικά οφέλη υμετέρων και υπαλλήλων του Δήμου, για εκμετάλλευση της υγειονομικής κρίσης του Δήμου μας με επίκεντρο την καραντίνα της Φούστανης  ξεφεύγουν από τη δημοσιογραφική κριτική  κλπ και από την  άλλη να στέλνετε ανακοινώσεις σε ένα τέτοιο μέσο; Εσύ τι λες ; Στέκει

4 σχόλια:

  1. Ότι θέλει σε κάνει ο δήμαρχος ηλίθιε. Σε έχει στο μικρό του δαχτυλακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι επειδή είναι πολύ μορφωμένος, καλλιεργημένος,με μια φινέτσα και έναν αέρα κοσμοπολίτικο και φυσικά ιδιαιτέρως ευφυής.
      Δηλαδή τον βλέπεις -και κυρίως- τον ακούς και λες: αυτός ο άνθρωπος είναι αδικία που γεννήθηκε σε έναν τόσο μικρό και άσημο τόπο.
      Αυτός ο άνθρωπος, αν η τύχη ήθελε, θα μπορούσε να κερδίσει το Δήμο Παρισίων από τον πρώτο γύρο(με πίτα).

      Διαγραφή
  2. Καλά σου έκανε. Όταν θα σε αδειάσει ο μπινος τότε θα σε δω. Όλα δεν είναι φράγκα Πέτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά που υπάρχει ο Σαμανίδης και τα λέει έξω από τα δόντια γιατί αλλιώς ο Μπάτσης θα τα είχε κάνει μαντάρα όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)