Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Ο καιρός σήμερα...


Σήμερα, Σάββατο, προβλέπεται πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού με σποραδικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στη δυτική Ελλάδα και...
πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, από αργά το απόγευμα όμως θα εξασθενήσουν. Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα νότια. Θυελλώδεις νότιοι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη, με σταδιακή εξασθένηση από τα δυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 26 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 26 με 28 και στα νησιά του Αιγαίου τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική πιθανή μπόρα κυρίως στα δυτικά και βόρεια

 Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 που από αργά το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη το βράδυ τοπικές βροχές ή καταιγίδες

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Ύφεση των φαινομένων από αργά το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)