Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Τρέμει να ζητήσει καραντίνα για τον Εξαπλάτανο ο Δήμαρχος Αλμωπίας


ΕΚΘΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΗΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ 


Μετά την πατάτα  (αν όχι σκόπιμη ενέργεια)   της καραντίνας της Φού
, ο Δήμαρχος Αλμωπίας άφησε να διαρρεύσει  σε φιλικό του site   ότι  ο ίδιος με τους συνεργάτες του (άραγε ποιους;) αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία το θέμα του κορονοϊού  στον Εξαπλάτανο  και σε συνεργασία με την πολιτική προστασία και την περιφέρεια έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες με βάση τα πρωτόκολλα που υπάρχουν.

Με τα τωρινά δεδομένα των τριών κρουσμάτων από το ίδιο οικογενειακό περιβάλλον, δεν συζητείται η περίπτωση να μπει το χωριό του Εξαπλατανου σε καραντίνα. Να σημειωθεί ότι είναι παρόμοια περίπτωση με την Φούστανη , για αυτό και θέτει ακόμα περισσότερο  σε αμφισβήτηση  την αναγκαιότητα επιβολής καραντίνας στην Φουστανη.

11 σχόλια:

  1. Τι αυτα ειναι τα ρεζιλικια;; σπασμενο τηλεφωνο παιζουμε; Να βγει ο δημηρχος και να μιλησει ..να ενημερωσει τον κοσμο με δημοσια δηλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θες να σου πει παρε τόν τηλέφωνο. Δεν κρύβεται.

      Διαγραφή
    2. αυτο μας ελειπε να τον ψαχνουμε κιολας στα τηλ τον δημαρχο λες και ειναι καμια γκομενα .11:16 Μην φας εχουμε γλαροσουπα

      Διαγραφή
  2. Πόσο γελιος θα γίνεις και άλλο ΠΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Εξαπλατανος, δεν είναι Φουστανη, έχει πολλούς σταυρούς, έχει και τσαμπουκά δες, που κόβουν τον βήχα. Ας ακολουθήσει τα πρωτόκολλα, γιατί είναι κρίμα να κρεμμας ένα χωριό στην αφάνεια. Σοβαρότητα και οχι το χάλι της δυσμοιρης Φούστανης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο δίκιο έχετε... εκεί στη κακομοίρα την Φούστανη που από κεφαλοχώρι κατάντησε η τελευταία των τελευταίων,τσαμποκαδες μόνο στα λόγια... κρίμα για το χωριό!!!!

      Διαγραφή
    2. Στην φουστανη πηραν λεφτα ... στο εξαπλανο το κανουν τουμπεκι

      Διαγραφή
  4. Γλυφτες για 5ευρω τον κωλοσας στήνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσο φαρμάκι και να χυσετε για την Φούστανη ποτέ δεν θα την φτάσετε όλοι εσείς από τα γύρω γυφτοχωρια γιατί η Φούστανη δεν είναι η παρέα των αληταραδων που ανέλαβαν πέρσι την εξουσία, αλλά η μεγάλη ιστορία της και η τεράστια οικονομική άνθιση που γνώρισε τότε που εσείς ψάχνατε βελανίδια πάνω στα δεντρα, γι αυτό να μιλάτε με μεγαλύτερο σεβασμό για κάτι που δεν θα αγγίξετε ποτέ ούτε στην πιο τρελή σας φαντασία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχάς φιλενάδα 11:14 απάντησε μου σε παρακαλώ ποια ειναι τα γύρω γυφτοχωρια γιατι απο οσο ξερω στη Φουστανη υπαρχουν 5 ρατσες μαζι με τα γυφτικα, αρα κοίτα πρώτο το δικό σου γυφτοχωρι και μετα τα άλλα. Κατα δεύτερον αυτή η παρέα που ανέλαβε πέρσι τι είναι? κάνανε τπτ για το χωριο σας η είναι ακόμα σε καραντίνα? έχετε χάσει το μέτρο, σας αρέσει να είστε τελευταίοι σε ολα και να κάνετε και παράπονα οτι ο Δήμος δεν σας δίνει τπτ και ας πουμε οτι ισχύει(για την εποχή του Μπίνου) ο συνδυασμός που έχεις τωρα πρόεδρο ηταν μαζι με τον μπατση, ενα χρόνο στο χωριό σας έγινε κάποιο έργο? απο πότε έχει να έρθει ο Μπάτσης? απο τις εκλογές..

      Διαγραφή
  6. Στη Φούστανη μήπως έγινε το μεγάλο κόλπο με το συσίτιο?
    Αυτό το μοντέλο εφαρμόστηκε μόνο στο νομό μας. Πουθενά αλλού!
    Μήπως κάποιοι κονόμησαν.
    Μην τολμήσετε με τρία κρούσματα και βάλετε τον Εξαπλάτανο σε καραντίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)