Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Κοριός ΕΥΠ: Εμπλοκή στελεχών ΝΔ σε παιδεραστία, παραδικαστικό κύκλωμα και εγκληματική οργάνωση




Απαντήσεις από την κυβέρνηση και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του σχετικά με τις αποκαλύψεις από καταγραφές της ΕΥΠ για εμπλοκή στελεχών της ΝΔ σε υποθέσεις παιδεραστίας, παραδικαστικού κυκλώματος και εγκληματικές οργανώσεις.


Σχολιάζοντας όσα έφερε στο φως δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως αποκαλύπτεται το πραγματικό μαφιόζικο παρακράτος, το οποίο έχει χρώμα «μαύρο και γαλάζιο». Οφείλει να δώσει απαντήσεις τώρα ο κ. Μητσοτάκης για το παρακράτος που ανέχεται μέχρι και τους παιδεραστές, των οποίων η εγκληματική δράση, όπως είναι φανερό εδώ και χρόνια, δεν φαίνεται να τον θίγει.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλο πανικό τόσο λόγω της οικονομίας, που την έχει βουλιάξει, όσο και από τις σημερινές αποκαλύψεις για επίσημες καταγραφές από την ΕΥΠ. Οι καταγραφές αυτές αποκαλύπτουν πρώην υπουργούς και στελέχη της ΝΔ με σοκαριστικούς διαλόγους να εμπλέκονται σε παιδεραστία και να συνεργάζονται με ένα μαφιόζικο παρακράτος, με δικαστές που καταγράφονται να υποστηρίζουν ότι στήνουν δίκες υπέρ χορηγών της ΝΔ με ανταλλάγματα».

«Τώρα λοιπόν που αποδεικνύεται ότι το παρακράτος ήταν μαύρο και γαλάζιο, η ΝΔ θυμήθηκε να βγάλει από τη ναφθαλίνη τον κ. Καλογρίτσα, τον οποίο το 2016 τον κατηγορούσε ως αναξιόπιστο για τα βοσκοτόπια, και να τον τοποθετήσει ξανά στη πολιτική σκηνή, πλέον ως αξιόπιστο. Ξαναλέμε λοιπόν: Τις δοσοληψίες του συγκεκριμένου επιχειρηματία και τα ανεξόφλητα χρέη του προς τρίτους επιχειρηματίες ίσως τα γνωρίζουν καλύτερα ο κ. Θεοδωρικάκος, ως παλιός συνεργάτης και οικογενειακός συνέταιρος και ο κ. Λοβέρδος ως συνήγορός του.

Σε κάθε περίπτωση, οι φθηνοί και στημένοι αντιπερισπασμοί στους οποίους καταφεύγει η ΝΔ δεν πρόκειται να της δώσουν διέξοδο διαφυγής. Οφείλει να δώσει απαντήσεις τώρα ο κ. Μητσοτάκης για το παρακράτος που ανέχεται μέχρι και τους παιδεραστές, των οποίων η εγκληματική δράση, όπως είναι φανερό εδώ και χρόνια, δεν φαίνεται να τον θίγει. Και πιο συγκεκριμένα, να απαντήσει ξεκάθαρα:

    Θα διώξει τους πρώην υπουργούς του και τον νυν βουλευτή του που πιάστηκε από τον κοριό της ΕΥΠ να έχουν συναλλαγές με το παρακράτος των επίορκων αστυνομικών και εμπλοκή μέχρι και σε υπόθεση παιδεραστίας;
    Θα πει κάτι για τον χρηματισμό ανώτατων δικαστικών από επώνυμους φίλους του;
    Θα περιμένουμε απαντήσεις και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε».

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ

Σε εκτενές δημοσίευμά του το Documento υποστηρίζει ότι έχει στη διάθεσή του «έναν τόμο με ενημερωτικά σημειώματα και υλικό από νόμιμες παρακολουθήσεις της ΕΥΠ από το 2017». Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για στενή συνεργασία μαφιόζων με πολιτικούς της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ αλλά και και δικαστικούς, υπάρχει ακόμα και αναφορά για πρώην υπουργό που εμπλέκεται σε σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου. Μάλιστα, όπως σημειώνει, στις συνομιλίες φαίνεται δικαστικοί να µιλούν για «γλυκά» στο τηλέφωνο υπονοώντας το ποσό της εξαγοράς τους, ενώ υπουργοί της Ν∆ οµολογούν στις συνοµιλίες ότι στήνουν κοµπίνες και εφόδους µέσω του Σ∆ΟΕ για να εκβιάσουν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι παρακολουθήσεις έβαλαν στο στόχαστρό τους έναν πρώην υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και µετέπειτα πολιτευόµενο µε το τότε κόµµα που είχε ιδρύσει ο Ανδρέας Λοβέρδος, τον «Ψ.», και έναν συνεργάτη του, τον «Λ.». Οι δυο τους, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, φαίνεται ότι ήταν ο συνδετικός κρίκος µεταξύ όλων των δραστηριοτήτων του παρακράτους. Οι δυο φέρεται να συνοµιλούσαν µε µέλη της ηγεσίας της αστυνοµίας και οι σχέσεις δεν ήταν µόνο προσωπικές, καθώς ανώτεροι αξιωµατικοί της ΕΛΑΣ άλλοτε τους εξυπηρετούσαν ακόµη και µε στηµένους ελέγχους σε καταστήµατα µε σκοπό τους εκβιασµούς και άλλοτε ζητούσαν οι ίδιοι ρουσφέτια από αυτούς.

Η δράση του κυκλώματος ξεκινά από την προώθηση γυναικών που εκμεταλλεύεται κύκλωμα trafficking και φτάνει ως τον χειρισμό παραδικαστικού κυκλώματος, καθώς, σύμφωνα με το Documento, προκύπτει και σχέση τους µε το δικαστικό σύστηµα και µάλιστα µε τον Αρειο Πάγο, αφού φαίνεται πως µιλουσαν απευθείας ή έµµεσα  µε δικαστικούς, τρεις εκ των οποίων είναι αρεοπαγίτες. Σύμφωνα με το Documento, στόχος ήταν  το στήσιµο υποθέσεων, δύο εκ των οποίων αφορούσαν γνωστούς επιχειρηµατίες - καναλάρχες. Πρόκειται για κύκλωμα το οποίο μάλιστα είχε καταγγείλει πρόσφατα η πρώην Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, στην Προανακριτική της Βουλής. Στις συνομιλίες αυτές, Αρεοπαγίτες ζητούν ανταλλάγματα για να αθωώσουν επιχειρηματίες, με στενές σχέσεις με τη ΝΔ από βαριές κατηγορίες.



Το κύκλωμα, σύμφωνα πάντα με το δημόσιευμα, έχει σχέσεις με την ηγεσία της ΕΛΑΣ αλλά και πρώην υπουργούς της ΝΔ (αναφέρονται τρεις συνολικά), με τους οποίους συναντιέται για να αλληλοεξυπηρετηθούν σε δείπνα αλλά και στη Βουλή. Με πρώην υπουργό της ΝΔ μάλιστα, σχεδιάζουν και στήνουν εκβιασμό σε επιχειρηματία στη Σκιάθο στέλνοντας το ΣΔΟΕ και την Αστυνομία, ενώ ρυθμίζουν και απάτη με ΦΠΑ για αεροπορική εταιρεία. Οι συνομιλίες είναι αποκαλυπτικές για τις σχέσεις με μπράβους της νύχτας, κυρίως όμως με την ηγεσία της Αστυνομίας, η οποία γνωρίζει πως οι δύο δουλεύουν με κύκλωμα trafficking. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες της ΕΥΠ, παραδόθηκαν στη Δικαιοσύνη, αλλά κάποιοι λειτουργοί της , φρόντισαν να καλύψουν τους επίορκους συναδέλφους τους και δεν έκαναν καμία έρευνα , ούτε συνέχισαν τις παρακολουθήσεις.

Τέλος, από τις συνομιλίες προκύπτει και στενή σχέση με πρώην υπουργό της Ν∆, ο οποίος όχι μόνο στήνει µαζί τους κοµπίνες και µετέχει σε εκβιασµούς, βοηθώντας τους σε ό,τι ζητήσουν, αλλά συµµετέχει ως πελάτης στην έκδοση ανήλικης κοπέλας. Μάλιστα ο εν λόγω πρώην υπουργός, τον επιπλείτει γιατί το κορίτσι του φαίνεται «μεγάλο σε ηλικία».  Συγκεκριμένα, και όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, πρόκειται για γνωστό πολιτικό πρόσωπο που συνδέεται με διάφορες εταιρείες, μεταξύ αυτών και μια εταιρεία στο κέντρο της Αθήνας.
 ΠΗΓΗ   tvxs.gr

18 σχόλια:

  1. Μα τι ομορφος κοσμος!
    Δικαστικοι,επιχειρηματιες,νεοδημοκρατες,Λοβερδοι...
    Ενα μπουκετο απο τα πιο ομορφα λουλουδια του τοπου μας.
    Παντως αυτη η παραταξη ηταν πρωτοπορα.Ειχε μια λατρεια με τα κατεβασμενα βρακια. Ο Νικολας ο Γεωργιαδης(που απαλλαχτηκε για παιδεραστια ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ) δεν ηταν ο μονος!
    Συλλαλητήριο για Μακεδονια; Χωρις βρακι.
    Τουρκοι στο Καστελοριζο; Κατω τα βρακια. Θελει ο Ταγιπ δεκαξι στρεμματα στον Εβρο; Κατω τα βρακια! Κυπρος;Στριπτιζ!
    Και φυσικα ολα θα πανε στο αρχειο!
    Οπως το noor, η λιστα Λαγκαρντ,η novartis και τοοοοοσα αλλα!
    29 κατασκευαστες πλυντηριων συνιστουν... Κάλπη!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Απρίλη του 19 ο Βαγγέλας Ο Μαρινάκης- αυτός ο βράχος ηθικής- είπε πως Παπάς -Τσίπρας του ζήτησαν να δώσει λεφτά στον Καλογρίτσα.
    Σηκώθηκε λίγη σκόνη(για να κρύψει κάτι άλλο τότε) και τέλος.
    Σήμερα σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά. το θέμα επανέρχεται με ένταση από τα μέσα του Βαγγέλα -και όχι μόνο- δίνουν ρέστα την ώρα που προκύπτουν παραδικαστκά κυκλώματα, παιδεραστίας με εμπλοκή πρώην υπουργών κτλ.
    Μασάτε αργά Καλογρίτσα ρε μη πνιγείτε. Σας θέλουμε ζωντανά... τα ζωντανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο μεταξύ έχουμε υπόθεση που αφορά παιδεραστία πολιτικών, παραδικασικά και ποιος ξέρει τι άλλο, αλλά τα μέσα που μασαμπουκώθηκαν από το "Μένομε Σπίτι"
    μιλάνε για τις δυσκολίες του Τοξότη με Ωροσκόπο το Αβοκάντο.
    Α επίσης...Ξαναβγάλανε για βοσκή τα γίδια στα τσαΐρια του Καλογρίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Φύγε από τον καθρέφτη,πριν το ρίξεις στο σανό.Έβγαλε η μύγα κώλο.... Όλοι ψηφοφόροι του θρυλικού πασόκ ήσασταν και τώρα που Ε.Ε και Αμερική θέλαν νέο πασοκ(σύριζα)ήρθες να το παίξεις ξύπνιος και σωστός.Είστε πολλοί τελικά οι μαλάκες εδώ .Όχι οτι δεν έχεις δίκιο για τους δεξιούς.Ίδιοι είστε και δε θέλεις να το χωνέψεις.Ξεφτιλίσατε την αριστερά,χωρίς να είστε.Επειδή όμως δεν είμαι ούτε αριστερός να σας θυμίσω πως ο Βελουχιώτης είχε 12χρονο μαζί του στο βουνό.Γαργάρα;

      Διαγραφή
    2. Κι ο Αλέξανδρος την έτριζε την όπισθεν με τον Ηφαιστίωνα.
      Αλλά μιλάμε για τον υπουργό σήμερα.
      Κατάλαβες γίδι;

      Διαγραφή
    3. Πες τα συνακοντιστα! Επίσης κανουν γαργάρα ότι ο Πολάκης κάπνιζε.

      Διαγραφή
    4. Σε είχε από τα 12 στο βουνό ο Άρης χρυσαυγίδι μου;
      Ο κακούργος.

      Διαγραφή
    5. Να σου θυμίσω ηλίθιε 9.34 πως οι μισοί Έλληνες δε συμμετείχαν στις εκλογές.Από αυτούς που ψήφισαν αν αφαιρέσουμε τα λευκά,άκυρα και το κκε και τα μικρά κόματα,δες πόσοι είναι υπεύθυνοι για το χάλι και πόσες γκόμενες σαν εσένα τους στηρίζουν και μετά βάλε ταμπέλες.Κατάλαβες τσούλα του Παππά;Επειδή εσύ έχεις για πρότυπο τον Άρη,μάλλον εσύ ήσουν στο βουνό μαζί του.Επειδή είναι αργά πάρε αγκαλίτσα τον πακιστανό που έχεις σπίτι σου και νάνι.Αλληλεγγύη συντρόφισα.

      Διαγραφή
    6. Μη νευριαζεις χρυσαυγιδι μου θμου θα παρεις αυτο το πακιστανουλι χρωμα του Νικολα υου Μιχαλοβλακου.
      Δε θελω ροδοκοκινη.

      Διαγραφή
  5. Πατρίς, θρησκεία, παιδεραστία!
    Αναλλοίωτες, διαχρονικές αξίες της παρατάξεως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμάς δεν μας νοιάζουν οι παιδεραστίες και αυτά τα χαζά.
    Μας φτάνει που ο Κούλης έσωσε τη Μακεδονία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά κάνουμε ρε.
    Αυτοδύναμοι είμαστε.
    Θα πηδάμε όποιον θέλουνε.
    Είδατε τις δημοσκοπήσεις; 18ποντο σας ρίχνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεωργιάδης Νίκος , τώρα άλλος υπουργός...
    Αυτό δεν είναι κόμμα. ΚΔΑΠ είναι!
    Οι εγγραφές άρχισαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ιδού το μεγαλείο , η ψυχή της των ιδιοκτητών της χώρας.
    Ο διάλογος που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ:
    Εγκέφαλος: Εχω ένα παρτουζάκι 17 χρόνων να σου φύγει το μυαλό, για το ξύλο που θέλει δεν φαντάζεσαι.
    Πρώην υπουργός: Εμφάνιση, φωτογραφία.
    Εγκέφαλος: Θα σ’ το στείλω τώρα… Πώς το είδες;
    Πρώην υπουργός: Καλό, αλλά πολύ έκφυλο.
    Εγκέφαλος: Ρε μαλάκα, 17 χρόνων είναι.
    Πρώην υπουργός: Δεν είναι…
    Εγκέφαλος: Ακούς τι σου λέω εγώ; Πάει σχολείο.
    Πρώην υπουργός: Καλό είναι.
    Εγκέφαλος: Τέτοια παρτούζα δεν έχω κάνει. Τώρα είναι στη Λιβαδειά με τον πατέρα και τη μάνα της, μόλις γυρίσει θα το κανονίσουμε να κλείσεις ένα δωματιάκι να μας επισκεφτεί.
    https://img.documentonews.gr/unsafe/smart/http://img.dash.documentonews.gr/documento/imagegrid/2020/07/05/5f01d9f3825e63056760a4e2.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι θεοσεβούμενοι άνθρωποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εδώ ο άλλος ήταν υπουργός και κάπνιζε κι εσείς κάνετε την παιδεραστία έγκλημα. Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λιγότερο από το 1% στον αντιπολιτευόμενο Τύπο για το «Μένουμε Σπίτι»!!!
    Τιναφτοί ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)