Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Απών ο Δήμαρχος Αλμωπίας από το χορό του "Ακρίτα" Σωσάνδρας

Έκδηλη ήταν η αγωνία των ανθρώπων του «Ακρίτα» Σωσάνδρας για την επιτυχή
έκβαση του χορού που διοργάνωσαν την Παρασκευή το βράδυ στη γήπεδο της κοινότητας. Ο λόγος ήταν ότι ο χορός έπρεπε να γίνει τηρουμένων των μέτρων υγιεινής που προέβλεπαν οι σχετικές διατάξεις. Στο τέλος όμως όλα πήγαν καλά και ο κόσμος τίμησε τον χορό με την μεγάλη προσέλευσή του.
Αίσθηση όμως προκάλεσε η απουσία του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση αλλά και δημοτικών Συμβούλων της παράταξής του. Το ερώτημα που πλανάται είναι αν ο Δήμαρχος Αλμωπίας είχε άλλες ανειλημμένες υποχρεώσεις ή είναι αντίθετος στην διοργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων λόγω κορωνοϊού. Οι πληροφορίες του «Πελλαίου» λένε ότι στελέχη της παράταξής του δεν ενθάρρυναν την διοργάνωση του "Ακρίτα". 
Την εκδήλωση πάντως τίμησε με την παρουσία του ο «συγκυβερνήτης» και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας Νίκος Παρούτουγλου, ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας Τάσος Τσερκέζος και ο πολιτευτής - Γενικός Συντονιστής Μητρώου Πολιτικών Στελεχών ΝΔ Κεντρικής Μακεδονίας  Στάθης Φουντουκίδης.

"Ο Πελλαίος" Από το  KARATZOVA .COM



----------------------------------------------------
Άλλες πληροφορίες φέρουν τον Δήμαρχο και την παράταξη  του να απείχαν , διότι σε τέτοιες εκδηλώσεις  ο κόσμος ακούει και χορεύει τοπικά Μακεδονικά τραγούδια και όχι σκέτη μουσική , κάτι που τον ενοχλεί αφάνταστα.

5 σχόλια:

  1. Εν τέλει ας μας ξεκαθαρίσει κάποιος ποια είναι η δουλειά του δημάρχου να παρευρίσκεται σε γιορτές και πανηγύρια βγάζοντας σέλφις και μοστράροντας πως είναι στο πανηγύρι όπως επι Μπίνου για να μην έχει κάτι να γράψει ο κοσμάκης. Κάπου χάσατε τη μπάλα ορισμένοι και δυστυχώς για εσάς δεν έχουμε δήμαρχο του φαίνεσθαι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ
      ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ.

      Διαγραφή
  2. Αν ηταν παρων θα λεγατε γιατι ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κε Σαμαντη,γιατί γίνεστε άδικος;τον Κο Δήμαρχο εκπροσώπησε ο συγκυβερνήτης του,ο Κος Παρουτογλου.Οπως γινόταν ντε,με τον Σαμαρα-Βενιζελο.Αξιοπιστες πηγες από το περιβάλλον του Κου Δημάρχου,τόνιζαν με νόημα,ότι ο Κος Παρουτογλου παρακάλεσε τον Κο Μπάτση,να εκπροσώπηση αυτός την συγκυβέρνηση,ειδικά στη Σωσανδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στον Μπατση που δεν κάθεται να ασχολείται με φωτο. Ερχόντουσαν στα πανηγύρια βγάζανε ένα λόγο ο καθένας τους καναν 2 χορούς κ εμείς εκείνη την ώρα έπρεπε να καθόμαστε και να τους παρακολουθούμε. Τα πανηγύρια ειναι για τους πολίτες κ όχι για τα σαιτ και τους πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)