Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Το antinews «πυροβολεί» Μητσοτάκη: Οι νέοι φταίνε που άνοιξε την οικονομία χωρίς σχέδιο;

Μητσοτάκης«Σταματήστε να γελοιοποιείστε προσπαθώντας να φορτώσετε τις ευθύνες σας στα ατίθασα νιάτα»
Στο στόχαστρό του για ακόμη μια φορά έβαλε τον Κυριάκο Μητσοτάκη το φίλα προσκείμενο στον Αντώνη Σαμαρά site, το antinews.gr, καταλογίζοντας στην κυβέρνηση ότι γελοιοποιείται στην προσπάθειά της να φορτώσει τις ευθύνες στους νέους για την «έκρηξη» των κρουσμάτων κορονοϊού.

Αναλυτικότερα, σε δημοσίευμα του φιλοσαμαρικού ιστότοπου με τίτλο «Δύσκολοι καιροί για… νέους Μωυσήδες», ασκείται σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό για τη διαχείριση σε μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων, από τον κορονοϊό έως τα ελληνοτουρκικά.

«Τελικά ούτε με την εκμετάλλευση του κορονοϊού μπόρεσε ο… νέος Μωυσής να επισκιάσει τις μετεκλογικές κωλοτούμπες και τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Το είχαμε γράψει και στην αρχή της επέλασης του αόρατου εχθρού. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να προβείς σε γενικό lockdown χωρίς σχέδιο υποδυόμενος τον μεγάλο ηγέτη που βάζει πάνω από όλα την ανθρωπινή ζωή», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο άκρως επικριτικό δημοσίευμα.

«Δεν τον εφοδίασαν με κάποιο plan B για να αντιμετωπίσει ενδεχόμενη αντεπίθεση του φονικού ιού; Προφανώς όχι. Διότι αν του είχαν ψελλίσει έστω και το παραμικρό, δεν θα επέρριπτε ευθύνες στον λαό με ύφος δασκάλου για να δικαιολογήσει την ανεπάρκειά του να ανασχέσει την νέα επέλαση του κορονοϊού. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον, έστω και στο παρά πέντε, οι ειδικοί να αναλάβουν εκ νέου τον πρώτο ρόλο και να μην τον αφήσουν να κάνει διαγγέλματα καπηλευόμενος την αποτελεσματικότητά τους προσποιούμενος τον μέγα κυβερνήτη. Διότι με το που ανέλαβε ο ίδιος την διαχείριση της κρίσης τα κρούσματα εκτοξεύτηκαν», υπογραμμίζεται στο άρθρο, το οποίο στη συνέχεια καταγγέλλει την κυβέρνηση γιατί «χρεώνει» στους νέους την «έκρηξη» νέων κρουσμάτων.

«Και σταματήστε να γελοιοποιείστε προσπαθώντας να φορτώσετε τις ευθύνες σας στα ατίθασα νιάτα.

Άραγε τα ατίθασα νιάτα ευθύνονται που ανοίξατε την οικονομία χωρίς συγκεκριμένο πλάνο δράσης;

Τα ατίθασα νιάτα ευθύνονται που όταν άκουγαν τους εκπρόσωπους της κυβέρνησης στα πάνελ νόμιζαν ότι ο αόρατος εχθρός ηττήθηκε, με αποτέλεσμα να τα σπάνε στα μπαρ;
Τα ατίθασα νιάτα φταίνε για την σαρδελοποίηση σε ΜΜΜ και πλοία;
Αιδώς!!!».

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο αρθρογράφος επιτίθεται στην κυβέρνηση για τη στάση της στην ένταση με την Τουρκία στο Αιγαίο:

«Δυστυχώς όμως η ανεπάρκειά σας δεν σταματάει στην αδυναμία αντιμετώπισης της νέας εφόρμησης του κορονοϊού. Εδώ και μια εβδομάδα οι Τούρκοι επιεικώς μας έχουν ξευτιλίσει».

«Ελπίζουμε, έστω και την τελευταία στιγμή, να αποφευχθούν οι Πρέσπες του Αιγαίου που ορέγονται οι δυνάστες της πατρίδας. Αν και πολύ φοβούμαστε ότι μετά από την προδοτική συμφωνία με την Αίγυπτο… το νερό έχει μπει στο αυλάκι», σημειώνεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.

Πηγή:antinews.gr
Δημοσιεύθηκε: altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)