Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Ραγδαίες εξελίξεις: Επιχειρησιακή κίνηση από τις Ένοπλες Δυνάμεις ενόψει


  Γράφει ο Δήμος Βερύκιος.




Τι αποφασίστηκε στο Συμβούλιο Άμυνας βάσει των κατευθύνσεων του ΚΥΣΕΑ, αλλά και τις τελευταίες οδηγίες του πρωθυπουργού, ο οποίος προηγουμένως είχε συνομιλήσει με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Επιχειρησιακή Κίνηση στα όρια της λογικής και όχι της πρόκλησης ή της ηττοπάθειας / υποχώρησης αναμένεται να εκδηλωθεί τις επόμενες ώρες από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις με στόχο την αποκλιμάκωση της έντασης στην περιοχή που κινείται το τουρκικό ερευνητικό σκάφος.


Αυτό αποφασίστηκε απόψε στο Συμβούλιο Άμυνας βάσει των κατευθύνσεων του ΚΥΣΕΑ αλλά και τις τελευταίες οδηγίες του πρωθυπουργού ο οποίος προηγουμένως είχε συνομιλήσει με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Όπως το iEidiseis έχει ήδη αποκαλύψει, ισχυρή παρουσία στην περιοχή «28» δεν έχει μόνο ο τουρκικός στόλος αλλά και ο ελληνικός, ο οποίος μπορεί να κινηθεί με χίλιους δυο τρόπους έξυπνους και αθόρυβους, ήπιους ή δυναμικούς, αρκεί να δοθεί το Σήμα.

Το βέβαιον είναι ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να παρακολουθεί μοιρολατρικά το τουρκικό ερευνητικό να κόβει βόλτες με τα απλωμένα καλώδια στο «28». Πρέπει να κάνει ΚΑΙ θα κάνει ένα απ όλα τα σενάρια που έχουν επεξεργαστεί και δοκιμάσει ομάδες εξειδικευμένων ένστολων. Σε αυτό συγκλίνουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις και είναι ένα από τα θέματα που απασχόλησε την τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Τσίπρα.
iEidiseis.gr

3 σχόλια:

  1. Τρεις μερες σουλατσα στην ελληνικη υφαλοκρηπίδα οι γειτονες.
    Τα Πετσομπουκωμενα ΜΜΕ μοιραζουν σανο σε μορφη συνταγης πανακοτα και Εμβερ Χοτζα!
    Τελικα πολυ φτηνος ο πατριωτισμος στα χρονια της χολερας.
    Ενα χιλιαρικο!
    Τοση ξεφτιλα;
    Του χιλιαρικου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τι ακριβώς θα έκανες;"Πατριώτη του κώλου";Θα τόπαιζες Βελόπουλος με τα λεφτά στη Γερμανία; και όσο για το Βερύκιο:Ένας σάχλας που έγλειφε μια ζωή κατουρημένες ποδιές στους διαδρόμους του πενταγώνου για ρεπορτάζ,μετά έγλειφε Καμμένο και Κοντομηνά.κάτι σαν τον Αντώναρο...Υψηλού επιπέδου κρετίνοι.Να τους χαίρεστε εκεί στο ράδιο Αλμωπία αν νομίζετε ότι έτσι ασκείτε αντιπολίτευση όταν τους επικαλείστε συχνά...

      Διαγραφή
    2. Πατριωτες του κωλου(στην κυριολεξια) ειναι οσοι εβγαζαν του κωλους τους στις πλατεις για τη Μακονια μας και τωρα εχουν καταπιει μαζι με τη γλωσσα και το βρακι τους.
      Οσο για τα "νουμερα" που αραδιαζεις ολα κοσμουν την παραταξη που τυχαινει διαχρονικα να παραχωρει εθνικη κυριαρχια και να εχει πολλα φραγκα εξω, εμπορευομενη πατριωτισμο εδω μεσα με αποκλειστικους πελατες τα προβατα.
      Τι θα εκανα εγω; Στον Μιζοτακη αναθεσατε τη διαχειριση. Αυτον ρωτα. Παντως αν ηταν κανενας αλλος με ο,τι συμβαινει παλι κρεμαλες θα στηνατε.Τωρα απλως ερχεται...δεκαπενταυγουστος.
      ΥΓ Το σχολιο αφορουσε τα Πετσομπουκωμενα μμε που για ενα χιλιαρικο κανουν γαργαρα την τριημερη κρουαζιερα του Ταγιπ στα μερη μας, ενω πριν λιγους μηνες ξεβρακωονταν για τη Μακονια μας. Απο πατριωτικο οιστρο βεβαιως βεβαιως.
      Εισαι στην κατηγορια των Πετσομπουκωμενων;

      Διαγραφή

(3)