Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Ο Δήμος Αλμωπίας κατακύρωσε δημοπρασία υπέρ εργολάβου που είχε απορρίψει η επιτροπή ενστάσεων



 ΤΡΙΖΕΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
 ΜΕ Ν. ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ

ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

 

Περίεργες διαδικασίες  συνεχίζει να ακολουθεί η παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας στην λήψη αποφάσεων . Μετά από πολύμηνη διαμάχη για την δημοπράτηση της συντήρησης των αρδευτικών γεωτρήσεων και την προσφυγή ενδιαφερόμενου  που συμμετείχε σε αυτήν  εκδικάστηκε η σχετική ένσταση που υπέβαλλε και η οποία τον δικαίωσε. Όμως  πριν λίγες  το θέμα επανήλθε στην οικονομική επιτροπή  του Δήμου Αλμωπίας που συνεδρίασε και πάλι κεκλεισμένων των θυρών. Από τα    μέλη της επιτροπής, ο Σάκης Χατζηδημητρίου και ο Παράσχος Τσάνταλης ζήτησαν να κρατηθεί το θέμα και να συζητηθεί λίγο αργότερα , γιατί λόγω ανειλημένων υποχρεώσεων θα καθυστερούσαν λίγο.  Ο δε Δ. Μπίνος απουσίαζε δικαιολογημένα. Τα υπόλοιπα 4  μέλη όμως ,ο Δήμαρχος ως πρόεδρος και  Γιάννης  Κετικίδης ,Γιάννης Σέλκος  και  Δημήτρης  Βέσκος  προχώρησαν στην συζήτηση  του θέματος και αποφάσισαν να μην δεχτούν το αποτέλεσμα της  επιτροπή ς  που εκδίκασε την ένσταση και να την κατακυρώσουν  ξανά στον ίδιο κατά του οποίου  ειχε γίνει η προσφυγή.
Η παράβαση σύμφωνα με νομικούς κύκλους  βγάζει μάτια.
Ο ενδιαφερόμενος εργολάβος φέρεται διατεθειμένος να  προβεί σε μηνύσεις και αγωγές.
Εκείνο που γεννά ερωτηματικά είναι το  γεγονός αν πλέον χρειάζονται οι διαδικασίες  οι θεσμοί  και οι νόμοι  , αλλά η δημοτική αρχή  μπορεί  να ερμηνεύει και να υλοποιεί όπως θέλει αυτή τα πάντα.
Πληροφορίες φέρουν σε δύσκολη θέση κυρίως την παράταξη του Νίκου Παρούτογλου, η οποία πλέον καλείται να στηρίζει μία παράταξη η οποία δείχνει να μην υπολογίζει ούτε να σέβεται  την νομιμότητα.

Μένει φυσικά η δημοσιοποίηση της πλευράς του Δημάρχου για ποιον λόγο  αγνόησε την απόφαση της επιτροπής ενστάσεων και πήρε αντίθετη απόφαση από αυτήν,κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά .

3 σχόλια:

  1. Το ιδιο πάνε να κάνουν και με τον διαγωνισμο για τον βιολογικο. Με κίνδυνο να καθυστερήσει το έργο και να χαθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ ρε Παράσχο να σε τέτοια ηλικία ξεφτυλίζεσαι από τον Παρούτ. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ . Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ . ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ. ΑΜΕΙΡΕ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΣ ΠΑΛΙΑ ΕΤΣΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΕΓΛΕΝΟΙ ;;;; Ρητορικό ερώτημα σε μαθητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)