Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

O καιρός σήμερα...



Για σήμερα, Κυριακή, στη Μακεδονία, κυρίως την κεντρική, τις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία και τη βόρεια Εύβοια, θα υπάρξουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και...
σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες μέχρι το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές στην Πελοπόννησο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 32 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 36. στις Κυκλάδες τους 32 και στο Ανατολικό Αιγαίο και τη Νότια Κρήτη τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική παροδικά άστατος καιρός
  

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια, θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πιθανώς πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς.

Αστάθεια στη Θεσσαλονίκη
  

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες, μέχρι τις απογευματινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση στη συνέχεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)